čtvrtek 11. ledna 2018

Avengers 4 a masivní foto spoiler?

Pozor, spoilery! Kdo zemře a co s tím dál?


Už dlouho se mluví v souvislosti s Avengers: Infinity War a Avengers 4 o tom, že v nich pravděpodobně dojde k několika věcem:

1) zemře některá důležitá postava, dost pravděpodobně Iron Man nebo Cap nebo oba
2 ) bude se cestovat v čase nebo alternativními světy

Nic z toho nebylo nikdy úplně potvrzeno, ale je to na základě indicií velmi pravděpodobné a následující foto to potvrzuje.


Zachycuje totiž hrdiny v kostýmech, ve kterých bychom je nečekali. Cap má svůj starý ohoz a je oholený, Tony Stark má zase na obleku logo S.H.I.E.L.D. To by napovídalo, že Thanos si tyhle dva v průběhu Infinity War důkladně podá, získá všechny kameny a hrdinům nezbude, než se vydat do alternativních světů vypůjčit si tam Capa a Iron Mana, které vidíme na fotce.

A co je na tom všem nejzajímavější, to jsou ty malé věcičky na jejich rukách, které by jim měly pomoci orientovat se zřejmě v tom,  ve které časové/ale spíš multiverse linii se nachází. Zajímavé také je, že zatímco Stark a Cap mají tato zařízení na obleky ,,doplněné", Ant-Man ho má jediný jako integrální součást obleku. I to potvrzuje verzi o návštěvě multiverse světa, protože v Ant-Man and The Wasp bychom se s tímto tématem měli dostat poprvé do kontaktu a tím by měla začít svým způsobem nová a ještě zašmodrchanější éra filmového Marvelu, kde nic není definitivní. Dá se tedy čekat, že to bude právě Ant-Man, který bude hrát v událostech kolem Infinity kamenů klíčovou roli. Otázkou zůstává - Hulk, kterého vidíme v pozadí je původní Hulk, který ho bude doprovázet a nebo jeho alternativní verze?






2 komentářů:

  1. Je to zajímavé, ale me stejně nevíc fascinuje Paul Rudd... toho týpka znám z přátel, hrál tam přítele Phoebe a zmizel. Najednou tadá si na vás někdo v Hollywoodu vzpomene a a vy hrajete v největších blockbusterech roku. A jste slavnější než všichni "přátelé" dohromady _D

    OdpovědětVymazat
  2. a není takových víc?:-) Chris Pratt. malé roličky v stupidních komediích, pak malá role ve Wanted, pak nic a najedou Strážci galaxie, Jurský svět, Pasažéři, Strážci 2, Avengers......:-)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.