čtvrtek 11. ledna 2018

Stan Lee obviněn ze sexuálního obtěžování

Všemi milovaný tvůrce komiksů má svoji temnější tvář?


Stan Lee byl obviněn pečovatelkami z pečovatelské služby, kterou si platil, že zneužíval svého postavení nepřijatelným způsobem. Lee údajně mladé pečovatelky obchytával, chodil před nimi nahý a požadoval po nich orální sex.

Lee sám i jeho právníci toto obvinění samozřejmě absolutně popírají s tím, že společnost se snaží jen vytřískat z tvůrce slavných komiksů peníze.

Nadšený z této situace není ani Marvel, který do kin chystá nový film - Black Panthera. A jakkoli se zdá, že by tak milý a všemi oblíbený člověk jako Stan Lee mohl být v tom všem nevinně, je třeba myslet na to, že by to nebyl první případ starého milého pána s odvrácenou tváří a že pečovatelky dobře zvážily, zda mají dostatek důvodů. Znovu se nicméně ocitáme v situaci, kdy je zásadním způsobem ohrožena něčí pověst a pokud vůbec někdo dojde k důkaznímu řízení, bude to velmi pozdě.

Věříte pečovatelkám nebo Stanovi Lee?

10 komentářů:

  1. Chcou z něho jen vytáhnout prachy nic víc v tom neni věřím Stanovi

    OdpovědětVymazat
  2. Tato kauza uz se opravdu vymyka kontrole. I kdyby plesknul nakou pres zadek, tak reknu co jako? To by pak u nas mohla kazda druha servirka zalovat nejakeho hosta, ktery to udelal... nemravny navrhy slysi take denne.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky si myslím, že se chtějí svézt na vlně #metoo.

    OdpovědětVymazat
  4. Dle současné společenské normy by měl Disney ukončit tvorbu všech filmů s postavami které Stan stvořil. Protože jak dokázal rok 2017 na co důkazy.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc tomu nevěřím, ale kdyby tak souhlasím s komentarem výše - i kdyby nejake sahl na zadek, tak co? Triskat z nej za toto penize...? Chudak Stan

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale obvinění je, že si od nich vynucoval orální sex.

      Vymazat
    2. Spíš si myslím že to je naopak předháněly se která mu přeblafne dřív aby se dostaly k nějakému korýtku. Stejně jako ty ostatní děvky líbilo se mi foto nějakých těch tří kurviček co se lepily na toho obviněného maníka jak vosy na lízátko a pak tvrdily že je před lety znásilnil. Kurva ukažte mi jednu ženskou která by se lepila na chlapa co ji znásilnil nebo zneužil. Vše je to jen humbug kurviček které by bez díry byly tak bezvýznamné že by po nich ani pes neštěk

      Vymazat
  6. Ja bych zakazal vsechny ty marvel komixy kvoli teto afere. Filmy take. Marvel spalit, popel pohrbit za polarnim kruhem, a kazdy kdo kdy spolupracoval s Leem, vyhodit zo zamestnani a pripravit o obcanstvi. Nasi svate tazeni za cistou spolocnost nikdo nezastavi! A kaciri pujdou ke zdi!

    OdpovědětVymazat
  7. Ja si myslim ze to spravil ale zas taketo "excesy" najdete na hociakom geriatrickom oddeleni ... 95 rocny dedo ... toho odtlaci od seba aj 15 rocne dievca ...

    OdpovědětVymazat
  8. I kdyby to byla pravda, tak by jen dělal to co dělají všichni dědové přes osmdesát když kolem nich projde žena jakéhokoli věku. Poplácávají, když ještě dokáží dostatečně hýbat rukama a ti nejvilnější mají i řeči. Obvykle se to obejde ošklivým pohledem, Stan je ale kapánek více zaopatřený než tradiční důchodce, tak proč nevyužít současné situace v Hollywoodu a nepokusit se ho pumpnout o pár milionů.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.