čtvrtek 9. listopadu 2017

Ridley Scott vystřihne Kevina Spaceyho ze svého filmu Všechny prachy světa

Zdá se, že kariéra Kevina Spaceyho je tak hluboko na bodu mrazu, jak jen to je v Hollywoodu možné.



Ridley Scott se nikdy s ničím nemazal. Je to pragmatik a rychlý řemeslník, pořád ale umí překvapit.  Vzhledem k sexuálnímu skandálu, který se rozhořel kolem Kevina Spaceyho, se rozhodl jednat (možná pod tlakem studia SONY) a slavného herce na poslední chvíli vystřihnout ze svého nového filmu Všechny prachy světa. Spaceyho v roli slavného milionáře Gettyho nahradí Christopher Plummer.

Film má přitom premiéru už 22. prosince 2017, takže doslova za pár týdnů. Scott tedy bude muset všechny scény přetočit a do filmu vestřihnout.

Zajímavý také bude osud traileru, který vyšel už před časem a ve kterém se samozřejmě Kevin Spacey objevuje. Jako filmový fanoušek okamžitě ukládám na harddisk, protože to bude raritka.

Spacey byl pro film výrazně namaskován, aby vypadal starší, u Plummera toto nebude třeba - a dost možná to filmu nakonec i pomůže.

11 komentářů:

  1. Bože, ty amíci jsou pošahaní... to chtěl toho kluka znásilnit nebo co? Ti nadělají... Asi pochopil z jeho strany nějaký signál, tak to zkusil...pak se mu omluvil, tak aby se nepo*rali.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Posahanej ses akorat tak ty. Jo chtel ho znasilnit a klukovi bylo 14 a jemo snad kolem 30, tak me prosimte vysvetli, jakej signal se snazil pochopit? Jestli ti to prijde normalni, mozna by si mel vyhledat pomoc specialisty...

      Vymazat
  2. Trapne a ubohe toto. Novodoby hon na carodejnice, proboha proc resi 30 let starou zalezitost. Kdyby si v tom Hollywoodu mel zamest kazdy pod svym prahem, tak to bychom se vsichni divili. Vzdyt tam kazdy kamen d..e cihlu, je to zname, jak si myslite ze ti herci dostavaji role. A podobne to funguje i u nas nebo vsude jinde. Boze kdybych ja mel byt takhle odsouzeny za veci, ktere sem spachal pod vlivem alkoholu, komu sem sahl a nesahl na zadek nebo ocas, tak se toho popisou stohy. To jako kvuli tomu zapomeneme jak je dobry herec a jake filmove role uzasne zahral, nebo co? Na svete se deji horsi zverstva a oni resi neco co vyrknul nejaky neznamy herec a navic neco co se odehralo uz tak davno a ostatni ubozi jedinci, v ramci sveho zviditelneni se k tomu pridavaji a sem tam si vzpomenou ze jim Spacey sahnul nekdy na zadek, trapne.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jen nechápu, jak mohou zničit někomu život bez jediného důkazu. Já netvrdím, že je nevinný, ale zatím to je jen slovo proti slovu. Fakt nechutný!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Pedofil co chce ojet 14lete dítě má sedět v lochu a ne být oceňován za herectví. Tečka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty poslouchej a co jako delal 14lety na party u Spaceyho? A krom toho, kdo vi kolik rek ze mu bylo let. Dneska 12leti vypadaji na 20 a vice let. Taky mohl lhat o svem veku. A krom toho nejsou dukazy. Nekoho takhle verejne neopravnene bicovat je hnus nejvetsi. Tak se nad tim zamysli.

      Vymazat
    2. Moc nevím co si myslet, ale s těma důkazama- omluvil se za to = přiznal se.

      Vymazat
    3. Kolik mu je let věděl, hráli spolu v divadelní hře.

      Vymazat
    4. A co delal ve 14 letech na party, hm?

      Vymazat
    5. Co tam delal netusim, ale je to podobny argument, jako kdyz nekdo nekoho znasilni a pak rekne ze ta zenska mela minisukni, chovala se vyzyvave a koledovala si. Neobstoji.

      Vymazat
  5. https://www.novinky.cz/kultura/454537-glosa-opratku-pro-spaceyho-hon-na-herce-pripomina-komunismus.html

    http://pazot.cz/zmizi-kevin-spacey-rovnez-z-filmovych-fotografii-jak-by-mohl-zanedlouho-vypadat-napriklad-snimek-k-legendarni-americke-krase/

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.