středa 15. listopadu 2017

Ben Affleck jako Batman znovu na odchodu?

Nekonečný příběh píše svoji novou kapitolu.


O tom, zda Ben Affleck odejde jako Batman, zda chce odejít a nebo zda je naopak v roli Batmana pod vlajkou DCEU šťastný se toho už napsalo hodně. Po letošním Comic-Conu to vypadalo na dlouholeté manželství, ale už jsou zase mraky na obloze a to pro Warnery a DC poněkud nešťastně ještě před premiérou Ligy spravedlnosti.

V rozhovoru pro USA Today se Affleck vyjádřil, že nový film Matta Reevese ,,zvažuje" s tím, že ,,tuhle roli nemůžete hrát donekonečna, takže hledám nějaký elegantní a cool způsob, jak odejít."

Co přesně tahle slova znamenají a zda chce Affleck odejít ještě před Batmanovou sólovkou ví asi jen on sám, je ale zjevné, že odchod zvažuje a že úplně nadšeně to nezní. Affleck přitom původně podepsal smlouvu hned na několik filmů. Objevil se v Batman vs Superman, střihl si cameo v Sebevražedném oddílu, čeká nás v Lize spravedlnosti, Batmanova sóla se tak ale pořád v jeho podání dočkat nemusíme. A budu se opakovat - já pořád tipuju spíš to, že Reevesův film bude dalším redefinováním Temného rytíře. Reeves má svoji vizi a ta zjevně není totožná s Affleckovou, jinak by Reeves Affleckův dlouho vyvíjený scénář nehodil do koše. Ohlas na to, jak se DCEU vyvíjí, také  není zrovna ideální a Affleck tak zkrátka nemá moc důvodů k tomu, aby ho ,,batmanování" bavilo. Tlak je velký a je možné že finálne se rozhodne nejen podle Reevesova scénáře (pokud ho vůbec Reeves do role chce), ale také podle ohlasů na Ligu spravedlnosti.  V případě pozitivního ohlasu u fanoušků by se pak mohl například rozloučit v Lize spravedlnosti 2 a Reevesova Batmana přenechat někomu novému (pokud by tento Batman ovšem vznikl později) - nebo se například objevit v Reevesově Batmanovi a někde v první polovině zemřít a předat batcave svému nástupci.

Jaký průběh tipujete vy?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.