pondělí 24. července 2017

Ben Affleck potvrdil: Chce být Batmanem dál, všechno je v pořádku!

V posledních dnech se hodně mluvilo o tom, že Ben Affleck jako Batman možná skončí. Takže Ben se rozhodl, že to všem vysvětlí.

Přímo na Comic Conu Ben jasně řekl, že možná to mohlo vypadat, že není ze spolupráce s DC a Warnery nadšený, ale že je velmi spokojený a že rozhodně chce být Batmanem tak dlouho, dokud DC a Warneři budou chtít. Současně vyjádřil podporu Mattu Reevesovi.


No hurá! To je dobrá zpráva! Mám Afflecka rád a byl jedním z těch dobrých rozhodnutí Zacka Snydera. Takže se jede dál růžovým sadem po všech barvách duhy?  Ne úplně. Pořád mám své pochyby, protože podobných vyhlášení byla v Hollywoodu v minulosti celá řada. Ostatně i sám Affleck v době, kdy se množily spekulace o tom, jak jdou práce na jeho scénáři Batmana tvrdil, jak je všechno ok.

Za prvé, v prohlášení Warnerů byla jasná zadní vrátka ,,chceme Bena tak dlouho, jak to bude možné." Za druhé, zatím se ke všemu nevyjádřil Matt Reeves, přitom od něj by to bylo asi nejvhodnější. Slyšet od něj ,,nikdy jsem nepřemýšlel o jiném Batmanovi než Benovi" by asi vneslo víc klidu. Za třetí - Ben ještě nečetl Reevesův scénář. A pokud má Reeves v plánu trilogii, všechno se ještě může změnit vzhledem k tomu, kolik času by její vznik vyžadoval a jak moc by během toho Ben zestárnul. Může se tedy stát, že Ben např. odehraje Batmana jen v jednom dílu, Bruce Wayne tam zemře a bude mít nástupce. Variant je zkrátka mnoho, cesta bude dlouhá (v tuto chvíli jsme v podstatě opět na nule) a v Hollywoodu spousta projektů v průběhu let změní své klíčové hráče. Dokud se nezačne natáčet, nic není jisté. Ale je fajn slyšet od Bena Afflecka, že chce zůstat ve hře.


0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.