neděle 8. října 2017

Jack Ryan trailer: John Krasinski přebírá vedení a záda mu kryje Michael Bay

Je pátým hercem v řadě, který se slavné postavy chopí a prvním, na počet hodin bude ale držet s přehledem první příčku.

Amazon představil na Comic-Conu v New Yorku svoji ambiciózní sérii/seriál Tom Clancy´s Jack Ryan, v níž hlavní roli slavného agenta Jacka Ryana ztvární dosud spíš komediální herec John Krasinski. Bude pátým hercem v pořadí, který se jako Ryan představí. Před ním to byli Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck a Chris Pine.

Vzhledem k tomu, že tentokrát se bavíme rovnou o sérii, je to od Amazonu odvážný tah. Podle mě ale správný. Už od dob Smrtonosné pasti víme, že komediální herci dokáží dát akčním hrdinům mnohem lidštější rozměr a tím je dělají uvěřitelnějšími. Krasinski sám si tuhle polohu navíc úspěšně vyzkoušel ve 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází. Ostatně za seriálovým Jackem Ryanem stojí společnost Platinum Dunes, v níž je Michael Bay společně s Bradem Fullerem a Andrew Formem jedním ze spolumajitelů a z jejíž televizní tvorby jsme viděli Black Sails a The Last Ship.

Postava Jacka Ryana dnes možná ještě víc než kdy dřív dává spoustu prostoru a není pochyb o tom, že tohle by mohl být seriál, který bude úspěšnou akčnější konkurencí Homelandu.  A vzhledem k tomu, že Homeland už mě pomaličku přestává bavit (při vší úctě ke skvělé Claire Danesové, její Carrie se už prostě obehrála a okoukala), na tohle se vyloženě těším. Trošku mě mrzí, že Krasinki shodil plnovous jako měl v 13 hodin (viz foto hore), ale i tak.... sem s tím!





0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.