sobota 29. července 2017

Avengers: 1 000 000 let před naším letopočtem aneb Ghost Rider na mamutovi?

Marvel se toho nebojí.

Marvel a jeho autoři se toho nebojí a tak nás čeká v rámci řady Marvel Legacy komiks Avengers 1,000,000 BC, ve kterém se představí úplně první Avengers, kteří kdy chodili po Zemi. Marvel dokonce vydal v rámci kampaně jejich profily, takže si je můžeme prohlédnout už teď.  A je to pozoruhodná sestava. Kdo ví, třeba se jí jednou dočkáme i ve filmové podobě alespoň formou flashbacku.

Ghost Rider na mamutovi je impozantní, ale bude dostatečně rychlý? 

Phoenix bude nejspíš něco jako šamanka a předchůdkyně Dark Phoenix

Dnešní Iron Fist má schopnosti, které mělo už mnoho hrdinů před ním. Tady je zřejmě první z nich - žádný prošedivělý děda, ale lepá bojovnice milion let před Kristem

Ani Doctor Strange nebyl první v řadě kouzelníků. A jeho nejznámější zbraní je Agamottovo oko. Teď se seznámí s tím, po kom je pojmenováno a komu zřejmě patřilo.

Thorův otec nebyl vždycky starý a jak to tak vypadá, měl dost síly na to, aby sám nosil kladivo, které pak předal Thorovi.

T´CHalla rovněž není prvním Black Pantherem. Tohle je jeho dávný předchůdce.

Tohle je asi nejzajímavější hrdina. Má na sobě Star Brand a to znamená, že by měl mít v podstatě božské schopnosti. Vzhledem k jeho odhadovanému nižšímu IQ je ale možné, že tyto schopnosti budou na nižší úrovni, než v měli hrdinové v pozdějších letech.





1 komentářů:

  1. I don't even know how I ended up here, but I thought this post was great. I don't know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you aren't already ;) Cheers! netflix member login

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.