sobota 1. dubna 2017

Sylvester Stallone končí s Expendables! Čtvrtý díl v ohrožení

A ne, tohle není apríl.

Už včera večer přinesly zahraniční filmové servery informaci o tom, že Sly opouští Expendables. A důvod je prostý. Dlouhodobé kreativní neshody s Avi Lernerem z Millennium Films.

Néééééééé.

Ještě před časem to přitom vypadalo celkem nadějně a mohli jsme spekulovat o tom, koho uvidíme. Teď je v ohrožení celá série, protože takový Randy Couture například nedávno řekl, že bez Sly do dalšího dílu nepůjde. A asi není jediný. Sly byl duší i motorem celé série a i když každý jsme nahraditelný, druhých Sylvesterů Stallonů zas po světě tolik neběhá.

Stallone přitom za nové Expendables dostal na dnešní dobu luxusní nabídku 20 milionů dolarů. Jenže v jeho věku a v aktuální situaci, kdy má na kontě Zlatý glóbus za Creeda, už si opravdu může vybírat a nemusí se podílet na filmu, o kterém, není přesvědčený. S Lernerem se údajně nebyli schopní dohodnout ani na firmě, která bude dělat speciální efekty, natož na scénáři nebo režisérovi. Neshody už měli sice dřív a nakonec je vždycky vyřešili, ale tohle je zjevně jiný případ. A tak, přestože Lerner tvrdí, že na 95% věcí se dohodli a že pro něj jednání není mrtvé, šance, že by se Sly vrátil, je minimální.

Chtěli byste Expendables i bez Sylvestra Stalloneho?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.