úterý 28. března 2017

Čeká nás True Detective 3? Zdá se, že ano

HBO potvrdilo, že práce na třetí série už probíhají, ale všechno je trošku jinak.

Podle nejnovějších informací sice zatím třetí série True Detective (Temného případu) nedostala oficiálně zelenou, nicméně Nic Pizzolatto už údajně má scénáře prvních dvou epizod. A podle všeho by se k němu měl jako scenárista připojit David Milch, renomovaný autor, který má i EMMY za NYPD Blue a podílel se např. na seriálech Deadwood a Luck.

Milch by neměl být showrunnerem potenciální třetí série, ale spíš scenáristou, který pod dozorem Pizzolatta třetí sérii napíše.  Nikdo přitom nikam nespěchá.

První série byla obrovský hit a měla úspěch u kritiků, druhá řada ale vzbudila i přes divácký úspěch rozporné reakce a zdánlivě silná značka se tak otřásla v základech. HBO nad ní nicméně nezlomilo hůl, jen si je ale dobře vědomo toho, že třetí řada musí být dobrá. Pizzolatto má přitom s HBO smlouvu až do roku 2018, současně ale dělá na spoustě různých dalších projektů - např.  na novém Perry Masonovi s Robertem Downeym jr.

Přání, aby vznikla třetí série, potvrdilo už v červenci 2016 i HBO:
,,My i Nic (Pizzolatto) jsme otevření třetí řadě.....a jsme otevření tomu, aby ji napsal někdo jiný pod Nicovým vedením. Je to cenná značka, není pro nás mrtvá."


Mrtvá není ani pro hvězdu první série Matthewa McConaugheyho, který se před časem vyjádřil, že by byl ochoten se do seriálu vrátit. Třetí série tak může přinést nejedno překvapení.

TOP 5: Nejmrazivější a nejdepresivnější televizní seriály - Před sledováním si domluvte schůzku s psychoterapeutem, bude to třeba

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.