úterý 14. února 2017

The Bad Batch trailer: Keanu Reeves vůdcem kultu v postapokalyptické řezničině?

Kanibalové. Kulty. Jason Momoa se sekáčkem. A Keanu Reeves s knírem. Tohle chcete vidět ne?

Keanu Reeves má skvělý nástup do roku 2017 (na rozdíl třeba od Bena Afflecka). Druhý John Wick utržil při premiéře dvojnásobek prvního dílu, už se mluví o trojce a to je ideální chvíle, aby na sebe upozornil nový, menší film s Reevesem.

The Bad Batch napsala, natočila  a produkovala Ana Lily Amirpour, která na sebe upozornila už snímkem A Girl Walks Home Alone at Night. I její nový film nese spoustu znaků nezávislé produkce, nicméně tenhle mix Mad Maxe a Stoneových Savages rozhodně nevypadá marně.

Hlavní hrdinka (hl. role pro Suki Waterhouse) v něm padne v postapokalyptickém Texasu budoucnosti do rukou skupině kanibalů, nevyleze z toho úplně celá a ocitne se uprostřed komunity vyvrhelů společnosti, kde potká celou řadu lidí - mimo jiné i Jasona Momou jako drsňáka, se kterým má milostný románek, nebo Keanu Reevese jako vůdce kultu, který se navíc obklopuje těžce vyzbrojenými ženami a nosí brýle jako Elvis a knírek jako německý turista na Kanárech.

Přestože spousta ingrediencí zní jako skvělá režijní potrava pro např. Roberta Rodrigueze, nenechme se zmýlit. Jde o nezávislý film a točí ho žena, takže kromě akce nás nejspíš čeká i rozpracování vážnějších témat - což by nemuselo být na škodu - samozřejmě pokud během toho Jason Momoa alespoň občas použije svůj sekáček (a tím nemyslím sekání zeleniny).

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.