úterý 14. února 2017

Lucifer se vrátí!

Oblíbený seriál zdaleka nekončí.

Lucifer patří mezi hrstku nových seriálů z roku 2016, kterým se daří čím dál víc a tak není divu, že u FOXů oficiálně potvrdili objednávku třetí série. Čeká nás tak dalších 22 plnotučných epizod. 

Šéf zábavy od foxů David Madden si Lucifera nemůže vynachválit. ,,Je to jeden z mála seriálů, které začaly výborně a jsou čím dál lepší. Tom (Ellis), Lauren (German) a vůbec celá herecká sestava dali postavám seriálu hloubku a štáb, který za seriálem stojí - Jerry, Len, Jonathan, Joe a Ildy - patří k nejlepším v branži."

Lucifer dorazil na obrazovky poprvé koncem ledna 2016. V dubnu se dočkal potvrzení druhé série, která už má plnohodnotných 22 dílů (první měla jen 13) a teď svoji ďábelskou jízdu seriál prodlužuje. V současnosti patří k vůbec nejpopulárnějším, pravidelně ho sleduje na všech platformách celkem 8 milionů diváků.

Lucifera vytvořili pro komiks Sandman Neil Gaiman, Sam Kieth a Mike Dringenberg, později se pak dočkala tato postava spin-offu a následně i úspěšné televizní verze. Od Gaimana nás přitom už brzy čeká další výrazná tv série  - American Gods, která bude mít premiéru už v dubnu 2017.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.