čtvrtek 16. února 2017

Bude Mel Gibson režírovat Sebevražedný oddíl 2?

Není to tak jednoduché, kandidátů je víc.

Už od středy 15.2 2017 koluje internetem zpráva, že Mel Gibson je jedním ze žhavých kandidátů na režii Sebevražedného oddílu 2. Dnes Mel Gibson tyto zprávy sám potvrdil, když přiznal, že je s Warner Bros v kontaktu. Vyjednávání je ale v tuto chvíli ve fázi, kterou nazval jako ,,první rande".

A je nutno říct, že Warneři to rozehráli na více frontách, takže Gibson není jediný ve hře. Konkurenty mu jsou Ruben Fleischer (Zombieland), Daniel Espinosa (Safe House) a Jonathan Levine (50/50).

Kdybych si měl vybrat já, pak bych bez váhání volil Rubena Fleischera a Gibson by byl až druhá volba. Nicméně Warneři mají s Fleischerem podivný vztah. Po úspěchu Zombielandu byl dokonce jedním z kandidátů na režii Justice League, jenže pak neuspěl jeho film Gangster Squad a Warneři se domnívali, že to je jeho chyba. Od té doby Fleischer točí spíš pro televizi a na svoji další velkou šanci čeká.

Gibson je naopak režisérem, který většinu toho, na co sáhne, promění ve zlato. Má smysl pro humor a současně pro drsné scény, což je kombinace ideální pro látku jako je Sebevražedný oddíl.

Daniel Espinosa má zatím na krku spíš průměrné a neúspěšné filmy, navíc údajně jeho Dítě číslo 44 nebylo pro všechny zúčastněné zrovna příjemné natáčení.

A Jonathan Levine už byl kandidátem na režii jak Spider-man: Homecoming, tak Doctor Strange, nakonec dostali ale vždy přednost jiní.

Komu byste režii svěřili vy?

2 komentářů:

  1. Sebevražedný oddíl je snad nejhorší film poslední doby. To by si zadřel třísku do prdele tu volovinu režírovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na prvy dojem ked som v auguste vysiel z kina tak som mal v sebe celkom fajn pocity no z odstupom casu to naozaj bola volovina :)

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.