středa 15. února 2017

Raid: Remake natočí Joe Carnahan, koho obsadil do jedné z hlavních rolí?

Jeden z nejlepších akčních filmů poslední dekády se dočká nové verze.

TOP 10 nejlepších a nejdrsnějších filmových bitek s přesilovkou nepřátel

The Raid patří k největším nářezům posledních let, které akční žánr zase posunuly o kousek dál. A Hollywood to nehodlá nechat bez povšimnutí. Remakeovém raky se nad kultovní řežbou stahují už dlouho a teď jsou zase o něco blíž.

Podle nejnovějších informací by se režie měl chopit Joe Carnahan a v jedné z hlavních rolí (nebo přímo  v hlavní roli) se pak objeví Frank Grillo. Ten s Carnahanem natočil už Mezi vlky.

Otázkou teď je, zda je to dobrá zpráva. Mám rád Carnahanovo drama NARC (Narkotika) a není pochyb o tom, že Carnahan má slabost pro správně drsné příběhy. Zároveň ale celá řada jeho filmů nenaplnila zcela očekávání a zůstala za svým potenciálem. Raidu tak hrozí, že sice neskončí průšvihem, ale ani nepůjde o nic výjimečného a za pár let na něj zapomeneme jako na další nevýrazný a zbytečný remake. Carnahan sice tvrdí, že nepůjde o klasickou předělávku, ale spíš jeho verzi příběhu, ale to ještě nic nezaručuje. A pokud by Frank Grillo hrál hlavní roli po Iko Uwaisovi, tak to také na kasovní trhák nevidím, jakkoli bych mu to přál, takovým magnetem Frank není a asi nikdy nebude. Ale kéž bych se v téhle prognóze sekl.

Co na předělávání Raidu říkáte vy?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.