pondělí 23. ledna 2017

Star Wars: Epizoda 8 má název!

A ten zní:


Star Wars: The Last Jedi

Disney název oficiálně oznámili ve své tiskové zprávě. Film bude mít premiéru  15. prosince 2017 a scénář a režii má na svědomí Rian Johnson (Looper).

Zajímavé je, že Disney/Lucasfilm opustili práci se slovíčkem Episode. V úvodním běžícím textu se samozřejmě číselné označení epizody objeví, ale v názvu chybí - což oceňuji. Stejně tak červená v barvě loga je příjemná a výrazná změna, naposledy jsme červené logo viděli u Pomsty Sithů.

Sám název zjevně odkazuje k Lukovi Skywalkerovi, nicméně mezi fanoušky se hned objevily i další spekulace - jako např. ta, že množné číslo od slova Jedi je.. opět Jedi. A tak může název mluvit o víc než jedné osobě.

Celá verze plakátu:


4 komentářů:

  1. Epizoda VII byla totální odpad. Ubrečený hlavní záporák. Antirasistická povinnost do filmu obsadit tupého černocha co nic neumí a je strašný hrdina. Kopírování střídá kopírování. Každý kdo chytne do ruky světelný meč tak je hned instantní jedi profík jako by to umění dával samotný meč a mohl ho chytit každý ňouma. Hned tím pádem ovládá sílu kterou se před tím každý musel dlouho učit. Nelogičnost střídá nelogičnost a krásnou sci-fi pohádku vystřídala nelogická akční řežba. Kdy jeden tupý černý geroy řve tohle je nejlepší pilot v galaxii jen pro to že tam někdo sestřelil úplně normálně nepřátelskou stíhačku. Myslel jsem si že ty dětské epizody I-III byly špatné a že víc to nejde pokazit. Ale aspoň měly neokoukaný příběh který ctil předlohu v logičnosti a kde se vadilo jen to že ať se stane cokoli každý věděl jak to nakonec dopadne. Epizody IV-VI jsem viděl snad každou 20X I-III tak 3X ale ten odpad VII jen jednou. Nový díl taky z povinnosti skouknu ale tuším že to bude stejná sračka pokud s tím bude mít něco společného J.J. Abrams který totálně podělal i Star Trek.

    OdpovědětVymazat
  2. A hlavně poděkujme všem joudům co na webech jako IMDb ČSFD a jim podobným dávají tomuto odpadu vysoká hodnocení. Díky ním se totiž studio nechytne za hlavu ale naservíruje nám tu samou ohyzdnost v dalších dílech. Takže já Vám blbouni strááášně děkuju podělali jste všechny budoucí Star Wars. Star Trek od toho vola vychvalovali jak nebylo skvělé hodit cele universum do kytek a začít jinak a podle toho to vypadá po posledním dílu neštěkl ani pes. Ono další díl se nejspíš bude jmenovat Star Trek Rainbow a bude to Gay porno.

    OdpovědětVymazat
  3. Je hezke tady videt, jak si jeden anonym pise sam sobe :D

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.