úterý 6. prosince 2016

Mumie: Video ze zákulisí vypadá lépe než trailer

Buďme upřímní, na většinu diváků první trailer k nové Mumii velký dojem neudělal. Ale po tomhle názor třeba změníte.

Vypadá to jako Mission Impossible, akorát s mumiemi, taková byla nejčastější výtka diváků, kteří viděli první trailer k Mumii. Nelíbí se moc ani podoba nové mumie a dokonce řadě lidí nesedí ani to, že ji hraje žena.

Nový sestřih z natáčení ale kupodivu pro film body spíš nabírá a působí lépe, než trailer. Za to určitě palec nahoru. Sám Alex Kurtzman se pak v rozhovoru vyjádřil k tomu, jak by nová Mumie měla jako film působit žánrově (naznačoval jsem tuhle nejasnost na konci článku k traileru).

Takže vězte, že ne, tohle nemá být Uncharted s Cruisem a mumií, jak jsem také někde četl. Tohle má být podle Kurtzmana film, u kterého se opravdu budeme bát - hororové dobrodružství. A měli bychom se prý bát i o samotného Toma Cruise, resp. jeho postavu. Kurtzman si byl podle svých slov vědom toho, že když vidíme Toma, víme, že nakonec to dobře dopadne - a tomu, abychom ten pocit neměli, se prý ve filmu podřídila celá řada věcí. Jak moc úspěšně, o tom mám své pochyby, ale vzhledem k tomu, že tvůrci o filmu zjevně hodně přemýšleli, budu jim držet palce, aby jim to vyšlo.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.