středa 5. října 2016

Wolverine 3 má nečekaný název a plakát

Chystají se zajímavé věci.


Třetí Wolverine se rozhodl zakončit stylově - po úspěchu Deadpoola bylo oznámeno, že se dočkáme eRkového ratingu, padlo navíc i pár náznaků že inspirovat se tvůrci budou u legendárního komiksu Old Man Logan - a teďje zase o něco jasněji.

Třetí Wolverine ponese název Logan (minimálně do doby, kdy oddělení marketingu chytne po odhadech návštěvnosti paniku a připíše tam Wolverine a dvojtečku) a důležitá je i malá ručička, kterou Wolverine drží na plakátu. Nějaké tipy, komu podle vás patří? Je možné, že je to nějaký přeživší mutant? A je to vůbec dětská ruka nebo spíš teenagerská?



James Mangold, který už režíroval předchozí díl Wolverina, také zveřejnil stránku ze scénáře, ze které je jasné, že se nebude šetřit ani fackováním, ani násilím. Wolverine bude mít navíc omezené své superschopnosti, takže bude bolest zahánět alkoholem. Výsledek by měl být podle Jackmana výrazně odlišný od toho, jak zatím Wolverine na filmovém plátně vypadal. A pro samotného herce to bude nejspíš naposledy, co si Wolverina zahraje (jakkoli tomu zatím nevěřím). Devětkrát jedna role je solidní výkon hodný zápisu do filmové historie. A protože jsem si v uplynulých dnech shodou okolností dal komplet X-men sérii znovu, musím dodat, že je to právě Jackman, kdo tuhle sérii společně se Singerem držel nad vodou, takže to vidím na těžké časy pro mutanty.

Další podrobnosti o třetím Wolverinovi a jeho záporácích jsme psali zde ve článku Pět základních věcí, které o filmu Wolverine 3 fíme.


7 komentářů:

  1. Bylo by supr, kdyby to byla X23.

    OdpovědětVymazat
  2. Ruka patří mladé X-23, která je už nějakej ten měsíc potvrzená a byla vidět na fotkách z natáčení.

    OdpovědětVymazat
  3. Třetí díl? Já měl za to, že byl jen jeden.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl X-Men Origins: Wolverine, který pojednával o jeho zrodu a poté Wolverine, odehrávájící se po X3 v Japonsku.

      Vymazat
  4. Tak me hned napadla X-23. Jestli je to uz potvrzene, tak to je fajn, ikdyz old man logana bych videl radsi. Ikdyz kdo vi, treba to nejak spojej :)

    OdpovědětVymazat
  5. https://www.facebook.com/OfficialTheDeadpool/photos/a.229678253861459.1073741828.229673037195314/701388850023728/?type=3&theater

    OdpovědětVymazat
  6. musi to byt nejaky kiddos mutant, pac ma sakra dlouhy prsty :-)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.