úterý 16. února 2016

Bude Wolverine 3 eRko?

A je to tady. Deadpoolův vliv se začíná projevovat.

Související:
Je to oficiální: Víme kdy zemře Wolverine
Sága X-men: Co na ní milujeme a co se nepodařilo?

Deadpool byl eRkový a byl úspěšný - to znamená, že eRkové věci budou úspěšné - probíhá teď nejspíš makovými mozky všech manažerů v Hollywoodu. Je to samozřejmě mylná úvaha a dobře ji včera pojmenoval sám James Gunn, který se pokusil vysvětlit všem producentům, že nejde o to, jestli je něco eRko, ale jestli je to originální, odlišné a samo sebou. Úspěch Deadpoola totiž nespočívá ani tak v tom, že je eRkový, jako že je jiný - eRkovost to s sebou jen shodou okolností nese taky. Každopádně, u Foxů už spekulují, že by se jim i u dalšího hrdiny mohlo přitvrzení muziky vyplatit. Samozřejmě, nejspíš  už se začali drbat za uchem před časem, když tušili, že by Deadpool mohl zabodovat, protože tak rychle by nezareagovali, ale úspěch Deadpoola jim určitě odvahu přidá.

Uživatel Redditu RayChaos se totiž vrátil z prezentace hraček od Foxů a vyfotil tam tohle.


Třetí Wolverine má v tuto chvíli tedy očekávaný rating R. Není to poprvé. Už Wolverine (ten druhý) s eRkem koketoval a vyšel dokonce na Blu-Ray v ostřejší verzi. Teď se možná dočkáme plné palby přímo v kině. Režírovat má znovu James Mangold kromě Hugh Jackmana by se měl objevit i Patrick Stewart jako Vozejk...teda Profesor X.




3 komentářů:

  1. On se Jackman fandů také ptal, co by v jeho posledním filmu chtěli vidět a často se opakovalo vypuštění toho pravého nespoutaného bersekera a to si o Rko říká. Já bych zároveň znovu viděl Saberthoota.

    OdpovědětVymazat
  2. Sabretooth jo, ale Liev Schreiber za mě ne.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.