středa 5. října 2016

Teaser: Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod - trpící Netflix se snaží upoutat na seriál tak smutný, že po něm upadnete do trudnomyslnosti

Pokud máte rádi takové ty příběhy o tom, jak skupinka dětí na své cestě do pestrobarevného jiného světa zachrání všechny před nějakou děsivou hrozbou, pak byste si měli dávat pozor, protože tenhle skrz naskrz neradostný příběh se ubírá jinudy.

13. ledna 2017 na nás Netflix opět vyrukuje s něčím novým. Čeká nás osmidílná a velmi smutná série Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod natočená podle úspěšné knižní předlohy, která už má svoji jednodílnou (a samozřejmě nepříliš úspěšnou a velmi smutnou) filmovou verzi s Jimem Carreym. Snicketa si tentokrát zahraje jiný nešťastník - Patrick Warburton, který se nám rovnou představuje v upoutávce tak trudnomyslné, že byste si ji neměli raději pustit, protože i autor tohoto textu po jejím shlédnutí upadl do nečekané dlouhotrvající deprese, které se nevyrovná ani studená ovesná kaše k snídani. Pokud tedy nechcete přijít o veškerou chuť do života, neudělejte stejnou chybu jako my a nešťastníci z Netflixu a raději se obloukem této ponuré a truchlivé upoutávce vyhněte.

7 komentářů:

  1. Já tu sérii četl, má asi 20 dílů, cca a já se dostal možná k 13.? Není to špatné, jen to je pak čím dál víc natahované, tak jsem zvědav, kolik toho v osmi dílech stihnou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jestli ses dostal k 13., tak tos to precetl cely :) Ja mam tuhle serii moc rad, film s Carreym primo zboznuju a na tohle jsem hodne zvedavej. NPH vypada jako Olaf skvele. Jsem zvedavy, jak moc velkou cas knizni serie to pokryje.

      Vymazat
    2. Dva diely majú vždy pokryť príbeh jednej knihy, tým pádom by prvá séria mala stihnúť príbeh prvých 4 kníh.

      Vymazat
    3. Super, děkuji za info. Alespoň se tedy dočkáme i příběhu nad rámec filmu. A zrovna Ohavna pila me osobne prijde dost zajimava, alespon z toho, co si pamatuju :)

      Vymazat
  2. já myslel, že Lemony Sncket má být malý kluk :D proč je tomu herci přes 50? jinak je skvělý, že to vychází pátek 13. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A na zaklade ceho si tak soudil? Snicket je pseudonym autora techto knih. Respektive ono to ma takovou meta rovinu, jelikoz Snicket se prezentuje jako clovek, ktery se zaslouzil o nasbirani a sepsani faktu o osudech sourozencu Baudelairových a jistym zpusobem je i soucasti deje, jelikoz se prezentuje jako člen tajného spolku, který v knihách vystupuje :) Skutecne jmeno toho autora je Dan Handler, pokud si to pamatuji spravne. Prece jen je to nejaky patek, co jsem na tehle serii ujizdel :D

      Vymazat
  3. Seznam knih

    Série obsahuje třináct hlavních knih a doplňkovou autobiografii:
    Zlý začátek
    Temné terárium
    Široké okno
    Ohavná pila
    Strohá akademie
    Nouzový výtah
    Zpustlá vesnice
    Zákeřná nemocnice
    Masožravý lunapark
    Ledová stěna
    Ponurá sluj
    Předposlední utkání
    Konec
    Neautorizovaná biografie

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.