pátek 21. října 2016

Logan: Proč má Wolverine v traileru jizvy? Co to znamená?

První trailer k Loganovi všechny natěšil, ale vzbudil také spoustu otázek. Část jsme se pokusili odpovědět v analýze traileru, jedna zásadní ale na odpověď čeká. A vysvětlení dal sám režisér.

Jizvy na Loganově těle zaskočily spoustu fanoušků (i když tvůrci už změnu průběhu rychlohojení anoncovali dřív), takže se režisér James Mangold rozhodl vše vysvětlit. Jak známo Wolverine má schopnost se rychle uzdravit z každého zranění a to tak, že mu po zranění nezůstane ani jizva. Teď je ale vše jinak.

,,Chtěli jsme udělat trošku jiného Logana, trochu jiný film o Wolverinovi a cítili jsme, že se nemůžeme držet všeho tradičního, co bylo ustanoveno v předchozích filmech, protože jinak bychom skončili uvěznění v síti rozhodnutí, která udělal někdo před námi. Takže jsme zpochybnili, zda je možné, aby se jeho tělo zahojilo bez jizev. A řekli jsme si, že to asi bylo možné za mlada, ale s přibývajícím roky, jak stárne, se to změnilo. Jeho schopnost uzdravovat se už nedokáže produkovat dostatek nové jemné kůže. Takže jsme si představili, že se sice léčí rychle, ale na jeho tělo zůstávají jizvy. Šlo o to, aby jeho působilo trochu opotřebovaně s ,,tetováním" po prožitých bitvách, s připomínkami předcházejících konfliktů."

Co vy na to? Stačí vám to jako vysvětlení? A souhlasíte s tímto rozhodnutím?


5 komentářů:

  1. V pohode nápad ale ak by mal žiť ďalších 50 rokov a dlho bojovať tak by asi mal každý cm tela pokryty jazvami, ale v pohode

    OdpovědětVymazat
  2. Kravina jizvy max. Nějakou dobu po té zahojit vždyť žije strašně dlouhou dobu+ v místě kde mu lezou ven drápy by měl jizvu za jizvou prejizvovano

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je možné, že to zostáva len po veľkých ranách, napríklad ak by do nho z blízky našupovali z brokovnicou, preto možno nie po drápoch.

      Vymazat
  3. Přijde mi to jako logická věc, tělo s postupem času ztrácí část regenerační schopnosti. Třeba ta schopnost je jen omezená tak, že se jizvy i časem vstřebají a pak tedy Logan nebude jedna velká jizva.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak dava to docela smysl, ostatne v komiksech momentalne pokud vim Wolverine ztratil uplne svou regeneracni schopnost (pokud kecam, tak se omlouvam, Marvelu mam nactenyho spoustu, ale zrovna X-men nectu, takze se ke me dostanou spis jen takove stripky v jinych serii :))

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.