středa 7. září 2016

Spider-Man: Homecoming má třetího záporáka, podívejte se na foto z natáčení

Kdo to je?


Spider-Man: Homecoming to bude mít příští rok snadné jen na pohled. Marvelu se sice podařilo během pár scén v Občanské válce napravit pavoučímu muži reputaci a znovu v srdcích fanoušků zažehnout nadšení, jedna věc je ale s hrdinou pracovat podobně jako s Hulkem - tedy jako s kořením - a druhá věc je dát mu plnohodnotný film stojící na jeho bedrech.

Spider-Man má za sebou v tuto chvíli pět filmů a to není málo. Ti nejklasičtější záporáci jako Green Goblin jsou ze hry, nečeká nás ani okoukaný, ale současně fungující origin (který má často největší dramatický oblouk, protože jeho hlavní postava se v něm mění z obyčejného člověka v superhrdinu).
Spider-Man tak bude muset zaujmout humorem, novými záporáky a nejspíš i vztahy na škole, kterou studuje.

Hlavního záporáka by si tu měl zahrát Michael Keaton jako Vulture, Michael Chernus by se pak mě objevit jako druhý záporák Tinkerer a teď to vypadá, že se zloduchy jsme ještě neskončili. Na internet se totiž dostala fotka, na níž je Bookem Woodbine v kostýmu, který jasně odkazuje k postavě jménem Shocker.



Shocker, kterého v roce 1967 vytvořili Stan Lee a John Romita sr., umí vystřelovat ze svého zápěstí (resp. z náramků, které si vyrobil) stlačený vzduch vytvářející v místě dopadu silné vibrace schopné dát zabrat jak betonu, tak třeba vnitřním orgánům v lidském těle. Jakou roli bude Shocker ve filmu hrát není jisté, objevily se i spekulace, že by mohl být jen záporákem pro úvodní akční scénu, která nám Spideyho představí v akci a teprve pak se přesuneme k hlavnímu příběhu a konfliktu s Vulturem.

Kromě toho se na internetu objevilo také video, které zachycuje všechny okamžiky Toma Hollanda jako Spider-Mana - v zákulisí natáčení Občanské války.

2 komentářů:

  1. Zajimave. Doufam ze se bude jednat o ten pripad, ktery zminujete vy, tedy ze se ho dockame v nejake uvodni nebo finalni scene. Podobne jako trebo Rhino v AS2. Nerad bych, aby se z toho stal SP3 :D Ale Shocker je jeden z mych oblibencu a tady nevypada vubec zle.
    Mozna tam bude uz nejaky naznak na Sinister Six?
    Jinak tam mate chybu. Predpokladam ze ve filmu bude Tinkerer nikoliv Tinketeer.....pokud si teda nevymysleli novou postavu. Navic ten tam asi ani nebude figurovat jako zaporak (alespon doufam). Jde spis o takoveho inzenyra pro padouchy, takze prepokladam, ze tam bude figurovat jako tvurce vybavy vultura nebo shockera (ackoliv v komiksu si svoji vybavu oba stvori sami, pokud si spravne pamatuju :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tinketeer byl překlep a ano, je to jak píšete, už jsme o tom psali jinde (v článku o Vulturovi), že jde spíš o vynálezce, nicméně všude je v tuto chvíli vedený zkrátka jako druhý, vedlejší záporák, který by měl zřejmě vyrábět pro Vultura. Jestli vyrobí i gauntlety pro Shockera je otázka, každopádně podle mě to, že vybrali Shockera, který má podobně jako Spidey na rukách přístroje, podle mě může mít ještě nějaký hlubší smysl v rámci scénáře.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.