pátek 2. září 2016

Jumanji sequel: Dwayne Johnson bude mít svého Indyho?

Rock si plní sny a to je na něm úžasné. Sice by občas mohl být při volbě tvůrců, se kterými se pouští do práce, opatrnější, protože velká část jeho filmů je ,,jen" solidní řemeslo, které nemá šanci stát se kultovkou, Johnson sám ale kultovní status má, takže mu to vlastně může být trošku jedno. Sequel k Jumanji, který byl nedávno ohlášen, mi napřed připadal jako ne moc dobrý nápad, ale to se pro tuto chvíli a s novým concept artem mění. 

Dwayne Johnson na svém instagramu zveřejnil plánovanou podobu své postavy a vypadá to, jako by se rozhodl mít vlastního dobrodruha. Ten se zřejmě civilním jménem bude jmenovat Spencer a ve hře Jumanji  bude jeho alias Bravestone. A to mi zatím stačí, protože kdykoli si někdo nasadí takovýhle klobouk do čela a vyrazí za pokladem, jsem připraven se s ním vydat na cestu.

V dalších rolích by se měli objevit Kevin Hart, Jack Black, Nick Jonas a Karen Gilllan. Takže to vypadá na místy opět zbytečně třeskutou srandu, ale vcelku i toto zní v pohodě.

Režie se ujme Jake Kasdan (Zkažená úča, Sex tape) a scénář napsal Scott Rosenberg (Con Air,  Všechny moje lásky).

Jumanji poprvé vyšlo jako dětská kniha o magické deskové hře, díky které do našeho světa začnou pronikat zvířata i rostliny z džungle. V roce 1995 podle knihy natočil vlastní verzi Joe Johnson s Robinem Williamsem v hlavní roli. Na tehdejší dobu šlo spíš o průměrné filmové dobrodružství, v současnosti, kdy se ale podobných filmů moc netočí, je to pořád něco, s čím můžete úspěšně strávit rodinný večer.

Nový film Jumanji by neměl být remakem, ale jak už bylo řečeno, nezávislým sequlem.


1 komentářů:

  1. Koukám, že to je zase Sony Pictures, tam opravdu nemají originální nápady. Alespoň se poučili a není to kompletní reboot.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.