úterý 20. září 2016

Angelina Jolie a Brad Pitt se rozvádí!

Je to sice těžce bulvární zpráva, ale vzhledem k tomu, o jaké hvězdy jde a jak velký vliv mají na filmový byznys, v němž navíc částečně spolupracovali, se tomuhle tématu prostě musíme věnovat.

Žádost o rozvod podala Angelina Jolie (41) a jako důvod uvedla nepřekonatelné rozdíly. Zažádala také o to, aby všech šest dětí (tři vlastní, tři adoptované), které pár společně vychovával, bylo převedeno do její péče. A dodala, že toto rozhodnutí udělala pro ,,dobro své rodiny".  Brad (52) všechny poprosil, aby jim dopřáli klid, který bude rodina a hlavně děti v tomto těžké období potřebovat.

Podle dobře informovaných zdrojů jde mimo jiné i o velké názorové rozdíly na to, jak vychovávat děti. Angelina údajně nesouhlasí s tím, jak se Brad k výchově děti staví a jaké metody používá?

Angelina a Brad se vzali v roce 2014 po desetileté známosti a Pitt v něm dostal přezdívku Brangelina. Před tím měli oba velmi vážné vztahy - Jolie s Billym Bobem Thortonem (3 roky vdaná), Pitt s Jennifer Aniston (5 let manželství).

Pitt a Jolie se jako filmový pár proslavili v roce 2005, kdy natočili akční snímek Pan a paní Smithovi. Oba byli v té době v podstatě na vrcholu kariéry. Naposledy byli spolu na plátně loni ve filmu U moře (By The Sea), kde si zahráli pár prožívající hlubokou krizi. Snímek ovšem umělecky i finančně propadl.

Rozvod není úplným překvapením. Pár už loni právě u příležitosti filmu U moře přiznal problémy, následně se objevily zprávy o tom, že Brad randí s Marion Cotillard. S tou se už brzy objeví v dramatu Roberta Zemeckise Allies/Spojenci, ke kterému jsme nedávno přinesli trailer.

Brad je přitom díky své společnosti Plan B velmi vlivným producentem, na kontě má dva Oscary za nejlepší film  - 12 let otrokem a The Departed. Krom toho má jako producent na kontě i oscarové nominace pro filmy Strom života, Moneyball a Sázka na nejistotu. To je mimořádně úspěšná kariéra a dělá z něj důležitou personu Hollywoodu.

Ani Jolie není bez vlivu. Režíruje, produkuje a hraje. Příští rok ji čeká pokračování jejího hitu Zloba - Královna černé magie. Umělecky sice není tak úspěšná jako Pitt (byť v posledních letech se jí zase celkem daří), popularitu si ale udržuje svým výrazným postojem v otázkách lidských práv a dalších společenských i politických kauz.

Je zajímavé, že zpráva o rozvodu přišla v den, kdy Chris Pratt a Jennifer Lawrence (kteří pár netvoří, ale jsou zhruba ve stejném stádiu popularity jako kdysi Pitt a Jolie) vypustili do světa trailer k filmu Pasažéři. Že by symbolické potvrzení střídání generací v Hollywoodu.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.