středa 31. srpna 2016

Stranger Things: Druhá série potvrzena!

Pro mnohé nejlepší seriál letošního léta se vrátí už brzy. Je konec spekulacím, pojďme si říct, co víme.

Netflix dnes oficiálně potvrdil druhou řadu Stranger Things. Dočkat bychom se jí měli už za rok, tedy v roce 2017. Měla by mít devět dílů (o díl víc než první řada) a vrátí se všichni, kteří se osvědčili.

To znamená především autorské duo - bratři Matt a Ross Dufferovi, kteří celý seriál napsali a z větší části i režírovali. Pomáhat jim a dohlížet na ně budou executive produceři Shawn Levy a Dan Cohen, Levy si přitom opět střihne režii minimálně jedné epizody..

Netflix si dal dokonce tu práci a pro ohlášení druhé série vytvořil teaser, který okamžitě startuje celou řadu spekulací. Objevují se totiž během něj záhadné nápisy - nejspíš názvy nových devíti epizod.

Druhá série by se neměla odehrávat okamžitě po událostech první, ale s větším (ročním) časovým odstupem - tedy na podzim 1984. To má dva důvody - jednak by na dětských hercích bylo vidět, že vyrostli víc, než odpovídá toku času v seriálu a navíc to tvůrcům umožní překvapit nás hned v prvním dílu tím, co se s oblíbenými postavami stalo.

Kromě starých známých nás čekají i čtyři nové postavy a podívat bychom se měli také dál za hranice městečka Hawkins do nových oblastí a prostředí.

Recenze první řady Stranger Things

Tak co, těšíte se? A viděli jste letos v létě jiný seriál, který byl podle vás stejně dobrý nebo lepší?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.