středa 31. srpna 2016

Sherlock: Nové promo foto ke 4. řadě

Sherlock se vrátí.


Sherlock: Přízračná nevěsta byl vůbec nejúspěšnější epizodou v historii tohoto seriálu. Viktoriánský speciál přilákal na 11,6 milionu lidí a to je ve Velké Británii velmi silné číslo - úspěšné seriály se tu pohybují kolem 8-9 milionů.

Z nové čtvrté série Sherlocka  už jsme viděli na Comic-Conu trailer, teď dostáváme navíc stylové foto, které by se docela dobře vyjímalo na tričku. Zdá se, že čtvrtá série bude velmi temná.

Podrobnosti o ději zatím nevíme, ale v minulých dílech si tvůrci nechali dost motivů, které se dají rozvíjet. Především je tu Watsonův rodinný život - Holmesův přítel se stane otcem a to samozřejmě bude znamenat zcela novou situaci, která vychýlí vše z rovnováhy. Pak je tu také Sherlockův bratr Mycroft Holmes, který málokdy hraje s úplně odkrytými kartami a ani tentokrát to podle traileru nevypadá jinak. A konečně, nad tím vším se stále vznáší Moriartyho stín. Je možné, že věci jsou ještě trochu jinak, než si Sherlock myslel? Trailer to naznačuje, přesvědčit se budeme muset v roce 2017.






0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.