středa 8. července 2015

Komiksové novinky: Kdo si zahraje Elektru v druhé řadě Daredevila? Fotky z Jessicy Jones a ukázka z Fantastické čtyřky

Plus video z Ant-Mana a co si myslí Ryan Reynolds o kostýmu Deadpoola?

První řada seriálu Daredevil, který vznikl ve spolupráci Netflixu a Marvelu, nás nadchnula. Ostatně, naše recenze mluví za vše. A tak jsme byli rádi, že vznikne i druhá. Představitel titulní role Charlie Cox se vyjádřil v tom smyslu, že by v ní rád viděl Punishera a Elektru a nezbývá, než s ním souhlasit. Očividně s ním souhlasili i tvůrci, obou postav se dočkáme.

Už chvíli víme, že Franka Castlea alias Punishera si zahraje Jon Bernthal (Živí mrtví) a nově jsme se dozvěděli, kdo ztvární Elektru, pravděpodobně nejvýraznější ženskou postavu z komiksů Daredevila.

Nebude to zrovna typická Řekyně, to je fakt, ale volba to není špatná. Mluvíme tu o Elodie Yung (G.I. Joe 2: Odveta). Dobrá zpráva je, že slečna je kovaná, pokud jde o akční role a jeden z hlavounů Marvelu, Jeph Loeb si je jistý, že jde o správný výběr:

"Poté, co jsme hledali po celém světě, našli jsme Elodie, která je perfektní herečkou pro ztvárnění Elektřiny působivé a smrticí fyziologie a stejně tak její komplexní psychologie. Ve spojení s Charlie Coxem jako Mattem Murdockem přivedou k životu jeden z nejvíce milovaných a bouřlivých komiksových vztahů se vší jiskrou a spektakulárními akčními sekvencemi, díky kterým je seriál známý."

A když už jsme u toho Daredevila, tak fotografka Shelly Kay se na svém Twitteru podělila o obrázky z natáčení druhé řady.






Kromě toho se také objevily fotografie z natáčení sesterského projektu Daredevila a to Jessicy Jones, ve kterém si hlavní roli zahraje Krysten Ritter. Fotografie nabídl server Comingsoon.net.
















A další video z Fantastické čtyřky

Jestliže ještě nemáte dost ukázek z Fantastické čtyřky, tak nesmutněte, tady je další. A že už jich bylo. Skoro by se z nich dal poskládat kompletní film.



Ant-Man je virální

Stejně tak Ant-Man v poslední době nešetří s videi. Tentokrát nabízí jedno, které je označováno jako "virální".



Dark Horse spojí síly s Universalem

Vydavatelství Dark Horse Comics, které stojí například za Sin City, se rozhodlo spolupracovat se společností Universal, respektive s jeho kabelovými kanály a poskytlo jim práva na některé své komiksy, jako je například Harrow County o dívce, která je propojena s bytostmi jako jsou goblinové nebo The Umbrella Academy o dysfunkční rodině superhrdinů.

Dawn Olmstead z Universalu budoucí spolupráci okomentoval takto:

"Dark Horse Entertainment má neuvěřitelný seznam fantastických, vtipných a s myslí si pohrávajících příběhů. Jejich značka dobyla mnoho médií a chlubí se knihami, které lákají ty nejlepší autory. Bude to diváka jízda plná představivosti."

Docela se těšíme na to, co se z toho vyklube. Spojení kabelovky a komiksů Dark Horse, to vůbec nezní špatně.

Cítí se Ryan Reynolds dobře v kostýmu Deadpoola?

Těžko si představit, že se někdo netěší na Deadpoola. Už jen proto, že je slibováno drsné "eRko", tedy podívaná, kde bude hodně krve a spousta šťavnatých výrazů, jinak řečeno všeho, co k Deadpoolovi prostě patří.

Představitel hlavní role, Ryan Reynolds, se ale tentokrát vyjádřil k jinému tématu a to, zda se cítí lépe v kostýmu Deadpoola nebo mu více "sedl" ten, který nosil v Green Lanternovi:

"Deadpool, to se snad ani nedá srovnávat. Myslím tím, že je brutální dělat film, kde nosíte kostým pro motion capture celou dobu."

Řeč je samozřejmě o Green Lanternovi, kde byla kostým stvořen s pomocí digitálních efektů a to pro Ryan nebyla to pravé ořechové. A reálným kostým má i jiné výhody:

"Mnoho lidí se dokáže s Deadpoolem sžít, protože má rakovinu. Takže hodně spolupracujeme s nadací Make a Wish Foundation a ty děti chodí na plac a já miluji je tu provázet. A když se objevím v kostýmu, jsou nadšené a to je skvělý pocit. To je něco, co jsem zatím nezažil, protože tu nebyl kostým Green Lanterna."

Navíc, během natáčení Ryan ani nevěděl, jak kostým Green Lanterna vypadá:

"Kostým Green Lanterna jsem neviděl až do doby, než se objevil první trailer. Nevěděl jsem, jak vypadá. Takže Deadpool byl skvělou zkušeností. Miluji mít na sobě neustále něco skutečného, co je tak příjemné na dotek."

Deadpool dorazí do kina jedenáctého února příštího roku.

Co si myslíte o obsazení Elektry?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.