středa 8. července 2015

Star Wars: Unikl na internet seznam všech plánovaných filmů?

Vypadá to, že ano.

Na blížícím se Comic-Conu by měl Lucasfilm oznámit to, jaké konkrétní filmy plánuje na následující roky. Některé už známe, na odhalení jiných se ještě čeká. Víme, že vznikne nová ústřední trilogie, kdy Síla se probouzí bude mít premiéru 17. prosince tohoto roku. Osmá epizoda pak bude k vidění od 25. května 2017 a konečně pak devátá by se měla objevit někdy v roce 2019.

Taktéž není tajemstvím, že v mezidobí mezi sedmou a osmou epizodu přijde řada na první spin-off, který ponese název Star Wars Anthology: Rogue One. Ten odstartuje 15. prosince 2016. Další spin-off bude věnován Han Solovi a podle uniklého obrázku půjde o poslední film, takže se dá očekávat, že k vidění bude v roce 2020. Zajímavé je, že je označován jako FETT/SOLO projekt. Jeden film tak bude mapovat osudy dvou ikonických postav.

Nakonec tak fotografie přináší vlastně jedinou podstatnější informaci a to, že druhý spin-off by se měl věnovat Obi-Wan Kenobimu, což je z názvu Star Wars: Kenobi - The Balance of the Force patrné.

K (ne)pravosti fotografie se zatím oficiální zdroje nevyjádřily, ale podle všeho by mělo jít o obrázek, který pořídil někdo z těch, kteří se ochomýtali na testování techniky na panel Lucasfilmu, který je plánován na pátek.

Co vy na to? Překvapilo vás něco?

P. S.: Na fotografii nás upozornil čtenář Honza Hrebinec, díky :).

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.