středa 17. srpna 2016

Potvrzeno: Jack Ryan jako desetidílný seriál na Amazonu

A v hlavní roli John Krasinski. Je to dobře?

Amazon do toho šlape čím dál víc, aby se Netflixu přiblížil na dohled a Jack Ryan jako desetidílný seriál je dalším odvážným krokem. Navíc by to mohlo dobře dopadnout. Ryan si může dovolit to, čím si nemůže dovolit být Homeland. Ten se kdysi prezentoval jako sofistikované špionážní drama a odkaz prvních dvou skvělých sérií si sebou nese dál. Je to dobře, současně ho ale zas a znovu snaha o psychologické drama trochu brzdí v rozletu.

Jack Ryan s Krasinskim v hlavní roli by přitom mohl být čistým špionážně-akční politickým thrillerem, kde Ryan nebude prožívat nějaká extra velká traumata, přesto na ploše deseti epizod dostane šanci být člověkem z masa a kostí. Také zápletka by díky tomu mohla  být rafinovaná a bez logických děr, které si občas vyžaduje filmové zpracování.

Ryana si podle knih Toma Clancyho dosud zahráli Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck a Chris Pine. Kdo z nich se vám jako Ryan líbil nejvíc? A těšíte se na seriálovou verzi? Nebo je to podle vás špatný nápad?

3 komentářů:

  1. Já se každopádně těším :)

    OdpovědětVymazat
  2. Urcite tomu dam sancu. Cim dalej tym viac ma zaujimaju serialy ktore maju nizsi pocet epizod ktore su ale kvalitne. 22 spizod z ktorych je 20 o hovne je dost o nicom....

    OdpovědětVymazat
  3. jsem zvědavý, přečetl jsem všechny knihy z Jack Ryan Universe, včetně těch od ghost writerů, takže to beru dost jako srdcovku :) film s Chrisem Pinem byl jak rána do žaludku následována kopancem do hlavy :/ nejlepší je prostě klasika Baldwin&Connery, ale ani Ford nebyl úplně špatný. Filmaři by si měli uvědomit, že Jack Ryan, jako postava, není akční hrdina, najde se u něj pár akčních momentů, ale o těch to není... to spíš kdyby natočili seriál o juniorovi a Campusu

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.