úterý 23. srpna 2016

Trailer: Legendární Batman se vrací v retro animáku Batman: Return of the Caped Crusaders

Televizní seriálová verze Batmana z let 1966-1968 měla celkem 120 dílů a vyrostly na ní minimálně dvě generace, které na ni dodnes nedají navzdory její naivitě - a nebo možná právě díky ní - dopustit. A teď se bude pokračovat - tak trochu.


11. října 2016 si odbude premiéru animák Batman: Return of the Caped Crusaders, který vrátí do hry v animované verzi poetiku slavného televizního seriálu - a s ní i čtveřici ústředních padouchů, kteří s Batmanem a Robinem znovu bude hrát hru na kočku a myš.



Joker, Penguin, Catwoman a Riddler Batmanovi znovu pořádně zatopí pod kotlem, kromě šílených nápadů, které si může dovolit jen animovaná verze, je ale největším tahákem hlavně fakt, že postavy budou mluvit hlasy Adama Westa, Burta Warda a Julie Newmar, tedy herců, kteří postavám propůjčili své tváře v už zmíněném seriálu. Pocit retra tak bude totální. Pro všechny, kteří na tomhle seriálu vyrůstali stejně jako třeba já,  naprostá povinnost... nebo spíš absolutní radost spojená s návratem do dětství. BANG!

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.