úterý 30. srpna 2016

Justice League: Deathstroke přichází na scénu, Ben Affleck naznačuje velké věci pro sólo Batmanovku

Ben Affleck zveřejnil z placu JLA video a v něm představil nečekaného hosta - jednoho z nejslavnějších zabijáků DC universa.


Video vypadá takto a že je v něm Deathstroke, o tom není pochyb.


Důležitější jsou ovšem všechny souvislosti. Deathstroke zatím nebyl v souvislosti s JLA zmiňován, protože hlavním záporákem by tu měl být Steppenwolf, strýc Darkseida (který byl původně na záporáka v JLA fanoušky i novináři tipován).

Deathstroke tedy buď může být vedlejším protivníkem - vykonavatelem (ostatně každý z členů JLA by tu měl mít ideálně někoho, s kým se bude moci utkat) a nebo dokonce může být jen krátkou hostovačkou na obrazovce, která připravuje půdu pro další filmy.

Bez ohledu na to, kolik prostoru bude Deathstroke v JLA mít, je to jedna z velmi důležitých postav DC universa. Zvažován byl dokonce i pro Sebevražedný oddíl, kde ho měl hrát Joe Manganiello. A teď se dostávám k tomu vůbec nejzajímavějšímu.

Podle magazínu Wrap totiž bude Deathstroke Batmanovým protivníkem v Batmanově sólovce, kterou Ben Affleck natočí. A podle dalších dosud oficiálně nepotvrzených informací by studio mohlo povolat do role právě Joea Manganiellu. Ten - možná, že nejen shodou okolností - je právě v Londýně (kde se JLA ještě pořád natáčí) a nedávno začal Zacka Snydera sledovat na Twitteru.

Potvrzení se dost možná dočkáme velmi brzy, protože video Deathstrokea není žádným únikem, ale nepochybně dobře promyšleným a manažery schváleným marketingovým tahem. Jisté je, že Deathstroke bude v JLA a nejspíš i v Batmanovi nebo případně v druhém dílu Sebevražedného oddílu.

Slade Wilson aneb Deathstroke je v DC universu zabijákem, který po aplikaci speciálního séra získal lepší fyzické schopnosti a patří k nejnebezpečnějším postavám DC. Díky zvýšené rychlosti, odolnosti, zrychlenému uzdravování a skvělému taktickému uvažování byl rovnocenným soupeřem Batmanovi i Green Arrowovi.

Justice League bude mít premiéru 17. listopadu 2017.

6 komentářů:

  1. radši Manu Bennett, ten byl jako Slade dobrej :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě se neví, kdo jej bude hrát a už lidi tvrdí, že bude horší než Bennett. To je dneska úroveň. :D

      Vymazat
    2. kde jsem napsal že by byl tamten týpek špatnej, jen řikám že radši Bennetta tak klídek tyjo :D to je úroveň :D

      Vymazat
    3. Já to nemyslel přímo směrem k tobě, ale celkově teď lidem na netu.

      Vymazat
  2. to je hruza, članek s Benem Affleckem a mě se to už rovnou slejvá a čtu: Batfleck naznačuje velké věci pro... internet je s tim vyrazem fakt nakažlivej

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.