čtvrtek 21. července 2016

Trailer: Narcos - hon na Escobara pokračuje, druhá série se představuje ve vypeckovaném traileru

Pokud jste si (tak jako já) říkali, že druhá série jednoho z nejlepších seriálů loňského roku možná není tak úplně dobrý nápad, protože tvůrci se dostali ve vyprávění hodně blízko ke konci života Pabla Escobara, tenhle trailer vás vyvede z omylu.

Nářez. Nic jiného se k tomu nedá říct. Druhá řada sice nebude pokrývat tak dlouhé a úmorné časové období, ale tvůrci se zjevně rozhodli ji udělat o to intenzivnější, dravější a akčnější. Zatím až dosud to byla tak trochu hra na schovávanou, teď začíná divoký hon, ve kterém jsou ale na obou stranách dravci rozhodnutí tenhle souboj strhnout na svoji stranu.

Trailer je zkrátka famózní a celý seriál na nás Netflix vyplivne už 2. září, takže buďte připraveni. A pokud jste ještě pořád Narcos neviděli, tak máte nejvyšší čas tuhle zásadní trhlinu ve vašem seriálovém vzdělání vyplnit, protože neznám člověka, kterému by se to nelíbilo.

Recenze: Narcos - po stopách Pabla Escobara v jednom z nejlepších seriálů posledních let

2 komentářů:

  1. Pravda pravdoucí. Myslel jsem si, že mě Narcos bavit nebude, protože moc nemám rád tenhle typ filmů a seriálů, ale je to znamenitý kousek.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.