čtvrtek 21. července 2016

Sebevražedný oddíl: Deadshot a Harley Quinn se představují každý se svým vlastním trailerem a přidává se i jejich šéfová

Ve WB už škrábou ze zoufalství další a další nové záběry. Přestože už dávno přesvědčili drtivou většinu fanoušků, z průzkumů jim vychází, že ještě pořád mohou přesvědčit další diváky a tudíž ještě navýšit očekávaný obří otvírák kolem 125 milionů. Nezbývá tudíž, než reklamní kampaň do premiéry ještě přikrmovat a to třeba s pomocí sólových profilových trailerů. Dnes Deadshot, Harley Quinn a jejich šéfová Amanda Waller, ale postupně nás čekají nejspíš všichni.

Je dobré být zlý. Alespoň co se filmové zábavy týče. WB má nejspíš v Sebevražednému oddílu Davida Ayera v ruce jasný trumf, tak snad díky velmi pozdní premiéře neprošvihne kulminující vlnu zájmu. Už teď by se na film navalily davy a s každým dalším spotem, který musí ukázat aspoň trošku nového materiálu, zbytečně přicházíme o překvapení v kině. To je příklad i spotu s Harley Quinn, který začíná její akční etudou ve výtahu. Margot Robbie je prostě v téhle roli skvělá - a vypadá to, že i Will Smith si to užívá.

Česká premiéra 4. srpna 2016. To už je fakt za pár dní.







2 komentářů:

  1. Nie je to skôr Warner bros ako SONY?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě že je....:-/ Díky za upozornění, jsem debil (zblblej psaním článků o Krotitelích duchů, kde se taky řešil marketing zas a znovu/.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.