čtvrtek 21. července 2016

Trailer: Hands of Stone - Robert De Niro v dalším boxerském dramatu podle skutečné události

Bratři Weinsteinové si na letošní rok připravili boxerské drama, jehož protagonistou je Roberto Durán, slavný panamský boxer a jeden z nejslavnějších boxerů všech dob, který začínal v ringu, když mu bylo 16 a kariéru ukončil v padesáti. A stihl během ní porazit i slavného Sugar Ray Leonarda. Není divu, že měl přezdívku Hands of Stone, která také dala název filmu.

Ve filmu si  Durána zahraje Edgar Ramíréz, jeho trenéra a boxerskou trenérskou legendu Ray Arcela si zahraje Robert De Niro, Sugar Ray Leonarda pak zpěvák Usher. Chybět nebudou ani Ellen Barkin a John Turturro. Režie se ujal Jonathan Jakubowitz, který si současně napsal i scénář. A vyprávět má o čem.

Durán byl v roce 2002 vyhlášen časopisem Ring pátým nejlepším boxerem všech dob. Celkem vybojoval mistrovský titul ve čtyřech různých váhových kategoriích a mnohými je považován za nejlepšího boxera v lehké váze. Durán má ohromující statistiku. Během pěti desítek let absolvoval 119 zápasů, 103 vyhrál a 69 jich dokonce zvládl vyhrát díky KO. Nejvíc se proslavil svým dvojitým duelem se Sugar Ray Leonardem (celkem se utkali během kariéry třikrát), kdy poprvé na Leonardovi vybojoval mistrovský titul, vzápětí ale nečekaně souhlasil s odvetou a ta měla velmi šokující průběh (pokud neznáte, počkejte si na film, byla by škoda to prozradit). Každopádně jde o jeden z nejslavnějších boxerských zápasů všech dob.

Premiéra 26. srpna 2016.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.