čtvrtek 2. června 2016

Trailer: Maradeurs - Bruce Willis ve svém nejlepším filmu za poslední roky?

Série smrtících bankovních loupeží je pouze začátkem něčeho, co je mnohem větší konspirace.

Když dojde k drsné bankovní loupeži, všechny stopy nečekaně ukazují směrem k majiteli bankovního impéria (Bruce Willis)  a jeho společníkům. Když se ale vyšetřovací tým vydá po stopě, začne zjišťovat, že všechno je ještě mnohem složitější a že za sérií loupeží stojí těžká konspirace.

Trailer: Extraction - Bruce Willis, Dan Bilzerian a Praha v dalším filmovém průšvihu?
Trailer: Precious Cargo - Bruce Willis si odskočil do dalšího průšvihu?

Trailer k Maradeurs nevypadá úplně blbě, ale vidět Bruce Willise v saku a bez pistole je jako vidět pornohorečku v kožichu. Nuda. Když si vzpomenu, jak dokázal Lee Marvin ještě i na stará kolena točit solidní akční thrillery a dokonce i akční filmy (Delta Force), tak bych Willisovi hned jednu natáhl, aby se probral a nemarnil svůj talent ve filmech, které v lepším případě jsou jen průměrné. Protože tady se už od půlky traileru vaří z vody. Maradeurs se mohou tvářit sebedramatičtěji a pro Willise jde možná o zajímavou hereckou příležitost, ale tohle není a nebude další drama Michaela Manna. Tohle je film, kde je Bruce Willis jmenován až jako druhý mezi Christopherem Melonim a Davem Bautistou (který tu piluje své herecké schopnosti a v rámci jeho kariéry tenhle film smysl dává). Největší paradox ovšem je, že i přesto to může být od RED 2 nejlepší Willisův film.

Scénář napsali Michael Cody a Chris Sivertson, režie se chopil Steven C. Miller, který už s Brucem natočil Extraction (krásných 34% na CSFD) a jako VOD film dorazí Maradeurs 1. července. Jsem jediný, komu je z toho smutno?

Smrtonosná past 6: 5 faktů, které zatím víme o chystaném pokračování z roku 1979

Hvězdy našeho mládí: Smrtonosná past - Jak vypadají a co dělají herci z klasické akční podívané?

Téma: Nevděčníci! Herci, kteří nenávidí své slavné role

1 komentářů:

  1. Miller ma talent tocit sracky, no mozno aj jemu raz motyka vystreli...

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.