pondělí 9. května 2016

Trailer: Inferno - Tom Hanks fušuje superhrdinům do řemesla

Jde o osud celého lidstva a v rukou to má jediný člověk. Tom Hanks.

Šifra mistra Leonarda je průměrně napsaný brak, který nějakým zázrakem a rychlým spádem děje oslovil tolik lidí po světě, že se z toho stal stejně úspěšný film. Andělé a démoni už jsem nečetl a ani neviděl a s Infernem mám naprosto stejné záměry. Možná jednou, na stará kolena... ale i tam už mám pořadník a Robert Langdon není ani v první padesátce. Fanoušci jsou asi spokojení, což jim přeji, protože každý si ujíždíme na něčem a ne vždycky je to vysoké umění, ale mě tohle prostě nebere na papíře ani na plátně, takže mě omluvte, dnes mám jen hodinu volna a musím si pustit Game of Thrones:-)

11 komentářů:

  1. Vzhledem k tomu, že nejste 4 dny vydat kloudný článek. Promiňte žádný článek.... Tak teď už chápu co ve volnu děláte. Děkujeme za osvětlení jak moc nás máte v... no nic gorilla už jde ňákej pátek do kopru!

    OdpovědětVymazat
  2. Gorillu jsem měl hodně rád a vždy jsem ji vždy upřednostňoval před MovieZone kam jsem skoro nechodil, přestože tam bylo více článku. Ale tohle se změnilo potom co odsud odešli kvalitní a dobří redaktoři.
    Přetrpěl jsem i změnu na tenhle hnusný a nepřehledný vzhled. Jenomže potom šla kvalita článků rapidně dolů. No článků, sem tam odkaz na trailer, pár řádku k tomu a je vystaráno, že. Tenhle poslední "článek" je asi ta pověstná poslední kapka a s tímhle webem, tedy spíše blogem, končím.
    Je škoda jak to tady dopadlo, protože tohle byl dlouhá léta jediný kvalitní CZ web o filmech a věcech s nimi související. :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzhledem k tomu, že od nás na Gorille nikdo nedostává ani korunu, v podstatě nemáme právo si stěžovat. Je pravda, že se to tu změnilo ze seriózněji se tvářícího webu v takový menší deníček pana Franty. To je rozhodně škoda protože jsem web od samého začátku velice rád navštěvoval a rozhodně jsem se dozvěděl hromadu zajímavých informací. V současnosti už to není na denní bázi ale určitě si pan Franta nezaslouží, ať už ho zrovna Inferno zajímá nebo ne, aby ho někdo urážel. Rád bych se proto omluvil za všechny hloupé nenávistné výkřiky.

      Vymazat
  3. Škoda.. takový fajn web to byl..

    OdpovědětVymazat
  4. Jestli to není tím, že dřív to byl spíš webový magazín a dnes je to zájmový web jednoho člověka. Dřív jsem sem chodil každý den, teď to stačí jednou týdně.
    Taky bych radši starou Gorillu, ale i teď se tady dozvím něco zajímavýho. ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. I fffilm je lepsi.Kokote,hlavne,ze me jsi me urazel jak vim hovno.Mozna,ale nekdy se to vrati jak bumerang!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nadávať vie každý, ale písať rozumne asi nie :)

      Btw, je pravda, že je tu toho menej ako inokedy ale bohužiaľ ak je to len o tom, že je to blog tak čo čakať? Kľudne by mohol ktokoľvek z Vás čo tu nadávate priložiť ruku k dielu a môžte aj vy písať informácie pre ostatných. Miesto toho tu plačete a nedajbože nadávate. Netvrdím, že chodím len sem, chodím aj na iné weby za poslednú dobu, ale aj tak mám gorillu rád a stále sa sem pozerám či nie je niečo nové :)

      Vymazat
  6. Jako brak mi prijde spis tento clanek a cim dal tim vice zdejsich clanku.

    OdpovědětVymazat
  7. Jak někdo může tohle napsat, Je autor článku vůbec svéprávný? Hůř by se nevyjádřil kdejaký puberťák. Tady to už nemá smysl. (A ta tvá Hra o trůny je leda tak pro ovečky...)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.