neděle 29. května 2016

Rychle a zběsile 8: Co všechno zatím víme o novém filmu a dalších dílech?

Dwayne Johnson alias Rock, The Hardest Worker In The Room, se na sociálních sítích pochlubil fotkou Hobbse z natáčení Fast 8 - osmého dílu megaúspěšné série. Ideální příležitost zopakovat si, co všechno už víme a kam se bude série ubírat dál. A navíc video z natáčení.

Rock na sociálních sítích zveřejnil fotku Hobbse, který rozhodně nevypadá jako dřív, ale má mnohem blíž k divoké straně Síly:-) Přehlédnout nejde ani ostnatý drát a sám Johnson se k tomu vyjádřil tak, že proměna Hobbse byla jednou z jeho podmínek. Johnson nechtěl jen opakovat už viděné, chce aby se jeho postava vyvíjela a pokud možno tím směrem, kde by jí to pak umožňovalo vlastní film. To je od člověka a obchodníka, který nechce být jen ,,franchise viagrou" velice moudré.

A zapadá do plánů Universalu, kterému je jasné, že série se může při takovém zběsilém tempu rychle vyčerpat, spin-offy by se tudíž hodily a jsou podle nedávných informací v plánu společně s prequely. V tuto chvíli je Johnson otevřený všem návrhům samozřejmě včetně účasti v dalších dílech Rychle a zběsile.


Kromě Johnsona uvidíme samozřejmě starou partu ve složení Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky, Nathalie Emmanuel a Lucas Black. Vrátí se i Jason Statham a Kurt Russell, jehož žáka bude hrát Scott Eastwood (možná i proto, aby až Russella zabijí, převzal jeho post). Ústřední novou záporačku jméínem Cipher si pak zahraje Charlize Theron a jednoho z jejích poskoků Kristofer Hivju známý z Hry o trůny jako rudovousý Tormund Obrozhoub.

Charlize Theron jako Cipher na první oficiální fotce z Rychle a zběsile 8



Natáčení začalo už před časem na Kubě, ale filmaři se podívají i na další lokace - čekají je New York, Atlanta, Georgia a Island. A spekuluje se i o Rusku.

Režie se chopil F. Gary Gray a premiéra Rychle a zběsile 8 bude 14. dubna 2017, čímž bude nastartována nová trilogie. Rychle a zběsile 9 pak dorazí 19. dubna 2019 a 2. dubna 2021 se dočkáme Rychle a zběsile 10. Kdo by to byl kdysi po prvním dílu řekl.

Video z natáčení:

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.