pátek 6. května 2016

Říkali jsme vám to: Novým Hanem Solem je Alden Ehrenreich!

Před třemi týdny jsme vám přinesli informaci o tom, že novým Hanem Solem bude Alden Ehrenreich - a ode dneška je to oficiální.

Výběrový proces na Hana Sola začal už před Vánocemi. Kandidátů byla hromada, nakonec z nich ale zbylo jen osm jmen a z nich vykrystalizovalo pět jmen. A dnes už tedy zbylo jen jedno.

Ehrenreich je Spielbergovým objevem. Vystupoval v krátkém filmu, který se pouštěl na bar micva kamaráda jeho dcery a Spielberga tak zaujal, že mu dohodil agenta a pomohl mu rozjet kariéru. Další zlom v kariéře mu pak přineslo účinkování v jinak rozpačitě přijatém letošním filmu bratrů Coenových Ave, Caesar! Právě výkon v tomto filmu mu podle všeho zajistil klíčky od Millenium Falcon.

Co na výběr říkáte? Viděli jste Ave, Caesar? Jak tam na vás Ehrenreich působil? Nebo ho znáte z jiných rolí?

3 komentářů:

  1. Měl to být Anthony Ingruber, ne Alden. Alden je sice Fordovi zamlada podobný, ale Anthony Ingruber je víc než to, od mladého Forda je téměř k nerozeznání. Navíc, ve filmu Věčně mladá hrál Anthony Ingruber právě mladší verzi Harrisona Forda. A pokud jste neviděli jeho videa na youtube, kde imituje Harrisona Forda, doporučuju se podívat. Ne, že bych proti Aldenovi něco měl, podle mě to zvládne, ale Han Solo vždycky bude spjat s Harrisonem Fordem, tak proč neobsadit herce, který je od Forda téměř k nerozeznání a má skvělý herecký talent? Jak už jsem říkal, Alden to určitě nakonec zvládne, ale z tohohle hlediska udělal Disney chybu.

    OdpovědětVymazat
  2. No, hm, jako ujde, ale charisma HF nemá ani omylem

    OdpovědětVymazat
  3. To, že je Ingruber Fordovi podobný neznamená, že by utáhl celý film. Skvělý herecký talent jsem nepostřehl.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.