úterý 12. ledna 2016

Han Solo: Někdo z těchto osmi herců si ho nejspíš zahraje, výběr se po prosinci zúžil

Stálo mě to mrtě práce, ale loni jsme vám  přinesli přehled všech důležitých kandidátů na mladého Hana Sola. U Disneyho od té doby pokročili a tady je zúžený výběr včetně několik nových jmen.

Mezi kandidáty je i můj favorit Ansel Elgort a toto je kompletní listina herců, kteří mají šanci: Miles Teller, Ansel Elgort, Dave Franco, Jack Reynor, Scott Eastwood, Logan Lerman, Emory Cohen nebo Blake Jenner. Scott Eastwood, Emory Cohen a Blake Jenner jsou novými jmény, na minulém seznamu nebyli, což znamená, že studio si není ještě jisté a nejspíš nemá jasného favorita.

Připomínám jen, že režie filmu se chopí Phil Lord a Chris Miller (Lego movie) a ti si přizvali na pomoc castingovou specialistku Jeanne McCarthy (21 Jump Street filmy).

Kathleen Kennedy řekla, že film zastihne Hana Sola jako teenagera-dospěláka - to znamená někde kolem 18-20 lety.

Související:
Téma: Fanoušci vs fanoušci - Marvel vs DC, Star Trek vs Star Wars nebo Tým Jacob vs Tým Edward
Star Wars: Co jste možná nevěděli o Hvězdných válkách (epizody IV - VII)
Rogue One: Co vyzradil Mads Mikkelsen o své roli ve spin-offu ke Star Wars?

Může to také dopadnout jako v případě hledání nové C. J. do Baywatche, že se zkrátka na poslední chvíli objeví ještě jiné jméno. V tuto chvíli ale hrejme hru, že tohle jsou všichni aktuální kandidáti, takže koho z nich byste chtěli?



Dave Franco (21 Jump Street, 30)

Ansel Elgort (The Fault in Our Stars, 21)


Jack Reynor (Transformers: Age of Extinction, 23)


Miles Teller (Fantastic Four, 28)

Logan Lerman (Fury, 23)

Scott Eastwood 29 let

Blake Jenner 23 let

Emory Cohen 25 let



9 komentářů:

  1. Čistě vizuálně se mi nejvíc líbí Scott Eastwood, ovšem já mám už od útlého mládí crush na jeho tatíka, tak asi nejsem objektivní. Navíc už je na roli dost starý. Ale je to kus.

    Možná Reynor, Teller, já nějak ani v jednom z nich toho Hana nevidím. Kromě toho Eastwooda není žádný z nich zrovna kus, spíš jsou všichni takoví mdlí a bez jiskry.

    Škoda, že ten Taron Egerton je ze hry. Ten by se mi fakt líbil, okouzlujícího hláškujícho mladého pašeráka by dal parádně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s Reynorem a Tellerem, možná i ten Eastwood ml., ale tam taky nejsem objektivní, jen z opačného důvodu, jeho tatík je mi děsně nesympatický :-)
      Ale celkem mi takhle na fotkách nepřijde nikdo tak úžasný jako byl Harrison Ford zamlada.

      Vymazat
  2. Proboha hlavne ne Lerman :-( toho synka nesnasim a aby hral legendarni postavu,to bych nedal. Z techto borecku bych to dal Eastwoodovi,ten je fakt sexy,tomu by to sedelo a pak este Elgort neni spatny,trochu je tam podoba s mladym Fordem,nemusel by byt spatny. Ale ne Lerman.

    OdpovědětVymazat
  3. chtěla jsem, aby byl v nabídce aspoň Anthony Ingruber, ale smůla no, když už teda, tak Franco

    OdpovědětVymazat
  4. Kde je Chris Pratt? :/ v toho jsem doufal.. měl by ho myslím hrát i v Indianovi Jonesovi.. :/ Nicméně z tohoto výběru jsem pro Scotta Eastwooda nebo Jacka Reynora :)

    OdpovědětVymazat
  5. Kde je Chris Pratt? :/ v toho jsem doufal.. měl by ho myslím hrát i v Indianovi Jonesovi.. :/ Nicméně z tohoto výběru jsem pro Scotta Eastwooda nebo Jacka Reynora :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pratt je na to starý, chtějí někoho mladšího. Navíc má na starosti Starlorda, což je podobná role. Btw. Indianu Jonese zatím hrát nakonec nebude, Spielberg nedávno řekl, že Indiana je jen jeden a to je Harrison Ford. Takže...

      Vymazat
    2. Áha. Tak to pardón .. nebyl jsem si jistý tou informací jestli je stále aktuální.. nedohledával jsem si to. Příjde mi to jako škoda.. ps: díky za aktualizaci :)

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.