úterý 12. ledna 2016

Sebevražedný oddíl: Nové foto a co řekl Ben Affleck o své účasti na natáčení?

Sebevražedný oddíl je jeden z filmů, na které se na Gorille nejvíc těšíme. Objeví se v něm i Batman. A co o tom všem říká Batfleck?

Sebevražedný oddíl: Představujeme antihrdiny z očekávané komiksovky

DC a Warner Bros čeká náročný rok. V březnu bude mít premiéru Úsvit spravedlnosti, kde si to rozdají Batman a Superman na férovku, kromě nich se ale ve filmu objeví i další superhrdinové jako Wonder Woman, Aquaman, Flash  a Cyborg. Odvyprávět nejen střet dvou nejslavnějších DC postav, ale odprezentovat v rychlosti i další je nesnadný úkol, od něhož se navíc odvíjí i další budování DC filmového světa. V srpnu pak přibude jeho odvrácená tvář Sebevražedný oddíl. Ta může fungovat zvlášť, ale jak všichni víme, propojení tu existuje v podobě Batmana, který se ve filmu objeví.

Sebevražedný oddíl: Joker na nových fotkách! Aktualizováno

,,Uvidíte ho bojovat," říká k tomu režisér David Ayer a pochvaluje si, jak je Batman v Affleckově podání výborný.  A sám Ben k tomu dodává: ,,Měl jsem pocit, jako bych měl fakt cool bratrance. Tenhle skvělý film je se mnou nějakým způsobem spojený a bylo úžasné si to uvědomit, protože jsem měl pocit té správné konstelace věcí a to jsem nikdy předtím  neměl.

Sebevražedný oddíl: Kdo bude záporákem v Suicide Squad?

Ayer navíc pochválil i Jareda Leta, na kterého bude upřena největší pozornost. ,,Jared je král planety Joker," řekl Ayer. A i když Heath Ledger asi ještě nějakou dobu bude tím nejlepším Jokerem, kdo viděl hrát Jareda Leta v jeho filmech, ten ví, že tenhle člověk umí jít do hloubky, pálí mu to a věci, které dělá, dávají smysl. Takže osobně jeho pojetí Jokera věřím a doufejme, že nás nezklame.

A mimochodem, tady jedno nové foto Sebevražedného oddílu.



0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.