úterý 24. května 2016

Mega trailer: Den nezávislosti 2: Nový útok - pětiminutový trailer a tuna nových záběrů

Roland Emmerich ruku v ruce s marketingovým oddělením studia 20th Century Fox dělají vše pro to, aby nás nenechali na pochybách, že Den nezávislosti: Nový útok bude ultramegaextraspešlepický nářez, který musíme vidět.

Je tam všechno, co jsme si na Emmerichových filmech oblíbili a je tam toho požehnaně. Nic víc vědět nepotřebujete, prostě se jen dívejte na to, jak to vypadá, když technologie a filmařské možnosti poskočí o dvacet let kupředu a dostanou se do ruky režisérovy, který se proslavil  tím, že s každým dalším filmem nabízí ještě větší globální katastrofu. Scenáristicky to pravděpodobně nebude žádný zázrak a nic z toho už dnes není tak šokující, jako když jsme viděli před 20 lety vybuchnout Bílý dům a Empire State Building, ale Emmerich umí to, co už dnes málokdo - když chce, dokáže se hodně přiblížit v klidnějších pasážích atmosféře fantastických filmů z 80. let v čele s těmi Spielbergovými a pracovat s tajemnem a napětím. U mě si tu šanci Den nezávislosti: Nový útok zaslouží.

5 komentářů:

  1. nebyt toho americkyho patriotickyho patosu, tak snad dobry :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ten patos k tomu zcela neodmyslitelně patří už od původního filmu a sám název "Den nezávislosti" o tom vypovídá.To je jako stěžovat si na světelné meče ve SW.Ironicky nejameričtější filmy točí německý režisér .-)

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Myslím že Emmerich v nějaké interview říkal že ve dvojce už nechce tolik amerického patriotizmu. Že po dni nezávislosti se mají všechny státy světa spojit a bojovat proti vetřelcům společně. Že den nezávislosti už není americký svátek, ale světový. Takže jestli tam nějaký bude tak půjde spíše o pozemský patriotizmus než americký :D. No uvidíme co se z toho nakonec vyklube.

      Vymazat
    4. To by dávalo smysl...ale nevěřím že by se úplně vyhl nějakému tomu patriotismu soustředěného na Američany.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.