úterý 24. května 2016

Teaser trailer: Kráska a zvíře - Emma Watson v hrané verzi animované klasiky

Disney je mistrem v přetavování osvědčených látek do nové podoby a stejně jako v případě Knihy džunglí, i tady nám hodlá naservírovat remake svého mimořádně úspěšného filmu. Podívejte se na úvodní teaser trailer k filmu, ve kterém hlavní roli hraje hraje Emma Watson.



Kráska a zvíře byla v roce 1991 jedním z prvních filmů (konkrétně třetím po Malé mořské víle a Záchranářích u protinožců), díky kterým začalo studio Disney znovu bodovat v kinech se svými animovanými filmy.  Pohádka získala Zlatý Glóbus za nejlepší komedii/muzikál a jako první animovaný film v historii byla nominována na Oscara za nejlepší film. Toho sice nedostala, ale i tak si tvůrci odnesli sošky za nejlepší hudbu a nejlepší píseň. Tím se nastartoval koncept, na kterém pak studio Disney stavělo své další hity a dnes se v jeho dějinách toto období považuje za renesanční, protože po Krásce a zvířeti přišel Aladin, Lví král a další filmy.

Teď nás tedy čeká totéž ale hrané a samozřejmě s nevyhnutelnou spoustou digitálních efektů, díky kterým znovu oživne vybavení tajemného zámku, v němž se skrývá zvíře. Hlavní roli krásky ztvární Emma Watson, zvíře si zahraje Dan Stevens a v dalších rolích se objeví naprosto hvězdná sestava Ian McKellen jako majordomus Cogsworth přeměněný v hodiny, Luke Evans jako rádoby hrdina a silák Gaston, Josh Gad jako LeFou, Kevin Kline jako Maurice (otec krásky), Emma Thompson jako čajová konvice paní Pottsová, Gugu Mbatha-Raw jako prachovka Plumette, Ewan McGregor jako svícen Lumiere a Stanley Tucci jako piano Cadenza.

Teaser trailer sám zatím sice neukazuje v podstatě nic kromě Emmy Watson, ale to v tuto chvíli stačí, protože do premiéry v březnu 2017 je ještě daleko. V závěru teaseru určitě nepřeslechnete hudební odkaz k původnímu filmu, slavný motiv z písně The Beauty and The Beast, kterou napsali skladatel Alan Menken a textař Tim Rice a kteří pro hranou verzi napsali ještě tři nové písně. Režie si vzal na starost Bill Condon (Dreamgirls, Twilight sága) a scénář napsal Stephen Chbosky.









0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.