neděle 27. března 2016

Trailer Hra o trůny 6: Čeká nás největší televizní bitva všech dob?

Tvůrci v tom mají jasno a záběry v této ukázce to potvrzují.

Ve Hře o trůny už několik velkých bitev proběhlo, ta nejlepší nejspíš loni. HBO s každou další sérií v tomto směru sice laťku zvyšuje, ale pořád ještě to má daleko do Pána prstenů a televizní rozpočet (byť luxusní) je právě tady na Hře o trůny poznat. Letos na jaře by se to ale mohlo změnit.

Scenárista a producent Hry o trůny Bryan Cogman prozradil, že nás čeká zatím největší akční sekvence, jakou jsme v seriálu viděli - se stovkami vojáků na obou stranách a s námi jako diváky přímo uprostřed toho všeho.

TOP 5: Nejvíce šokující momenty ze Hry o trůny

Tvůrci zatím neprozradili detaily, ale už se ví, že epizodu natočil Miguel Sapochnik (na kontě má i epizody Temného případu, Banshee, Dr. House a také snímek Repo Men), který natočil i loňskou rubací epizodu Hardhome, takže je v týmu Hry o trůny tím nejpovolanějším na něco takového.

A z nového traileru už si také můžeme udělat obrázek o tom, kdo se bitvy zúčastní. Bitvu samotnou mu trvalo natočit měsíc a kromě pěšáků v ní dojde i na koně, takže to bude skutečně nejepičtější bitva, jakou jsme v tomto seriálu a možná i v seriálech vůbec viděli. Rozhodně se jí zúčastní Ramsay Bolton a Jaime Lannister. Víc v traileru.



6 komentářů:

  1. Bitvy se určitě nezúčastní Jaime Lannister. Kde by se vzal na severu?:) Typuji, na základě ukázek, že v bitvě budou Boltni proti Divokým a lidem ze severu. Možná se do toho přimíchá Jon Snow nebo White Walkers.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak vidím ho tam na koni s armádou za zády, ale je pravda, že to může být z jiné scény teoreticky.

      Vymazat
    2. Jaime je Riverrunu, Řekotočí. Žádná bitva, jen obléhání. Prostě tam, kde by měl být v knize. Fakt nechápu k čemu byla ta komedie v Dorne, loni se jim Riverrun zdál nudný, ač tam se odehrály jeho nejlepší scény a rozhovor s Blackfishem je fakt paráda, ten myslím zpátky je.

      Vymazat
    3. ...A hlavně se té bitvy nejspíš zůčastní jedna z lonska zdánlivě mrtvá postava .-)

      Vymazat
    4. Chápu to opodstatnění, jen si myslím že to je na 100% jiná scéna. Jak je zde uvedeno, taky si myslím, že se jedná o Riverrun. A souhlasím, ty scény byli z celé Hostiny to nejlepší. Nebo by se mohlo jednat o něco v Králově přístavišti mezi Lannistery a Tylery. Ale Řekotočí bude pravděpodobnější.

      Vymazat
  2. Anonym: Když si vzpomenu na Dorne v minulé sezóně, objeví se mi v hlavě taková ta opice s činelky (jako měl Homer v Simpsonech), která se snaží celou tu vzpomínku na ty tupý pičky bez hereckýho talentu, dementní dialogy, a ještě tragičtější souboj ve Vodních Zahradách vytěsnit..,

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.