pondělí 22. února 2016

Deadpool je nejúspěšnější x-menovský film všech dob! Cože?

Deadpool řádí i druhý týden od premiéry jako pominutý a X-meny si dal právě k večeři. Nikdo to nechápe, ale je to úžasné.

Deadpool (recenze) sice přišel druhý týden od premiéry o 58% diváků, ale i tak mu dalších 55 milionů stačilo k tomu, aby se jen v USA vyšplhal na celkové tržby 235,4 milionů a tím se stal nejúspěšnějším x-men filmem. Přeskočil tak dosud nejúspěšnější X-men: Poslední vzdor, který utržil 234 milionů, ale i X-men: Budoucí minulost (recenze) - dva roky starý blockbuster, který s mnohem větším rozpočtem a více mutanty pod vedením Bryana Singera utržil 233,9 milionů.

Téma: X-Meni na filmovém plátně - Který díl byl nejdražší? Jaký nejvýdělečnější? A který nejvíce chválený?

Celkově už má z celého světa Deadpool na kontě 491, 9 milionů a to je víc než celkové tržby Posledního vzdoru (459 mil). Budoucí minulost utržila skoro 748 milionů, takže tam má ještě co dělat, ale na území USA může hrdě nosit titul Nejúspěšnější x-men film EVER. A to vše za pouhých 10 dní a s rozpočtem 58 mega oproti 200 milionovému rozpočtu Budoucí minulosti.

Poražena byla i 300: Bitva u Thermopyl jako dosud nejúspěšnější eRková adaptace komiksu a pokud Deadpool dožene 748 mega Budoucí minulosti, pak si rovnou vychutná i Matrix Reloaded, který se 742,1 miliony drží pozici nejúspěšnější eRkového filmu všech dob.

Sága X-men: Co na ní milujeme a co se nepodařilo?
X-men: Apokalypsa - první trailer je tady! Je to nářez, jaký jsme čekali?

2 komentářů:

  1. A přitom taková blbost, že?

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mu to preji,super film. Rezal sem se od zacatku do konce ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.