pondělí 22. února 2016

Můj kamarád drak: Teaser k očekávanému rodinnému dobrodružství je tu

Připravte se na další velké dobrodružství, které spojí osudy malého chlapce a velkého draka. A přijde i Robert Redford a Bryce Dallas Howard.

Disney letos nebude mít v kinech jeden film, kde se malý hraný chlapec kamarádí s velkými CGI zvířaty, ale pro jistotu dva. Kromě Knihy džunglí totiž přinese ještě novou verzi slavné disneyovky z roku 1977 Pete´s Dragon, česky se bude jmenovat jako Můj kamarád drak.

Ale zatímco tehdy byl drak klasicky animovaný, tentokrát bude realisticky počítačově animovaný. A první teaser, ve kterém je i Bryce Dallas Howard jako strážkyně parku a Robert Redford jako její otec, je tady. Malého chlapce Peta, kterého strážkyně objeví v parku a který tam podle svých slov 6 let žil díky kamarádství s Elliotem, z něhož se vyklube drak, si zahrál Oakes Fegley. Z draka ještě moc neuvidíte, ale celé to vypadá docela sympaticky - i když po Jak vycvičit draka trochu s křížkem po funuse. Společnou naštěstí oba filmy mají jen základní premisu přátelství chlapce a draka, jinak si ji každý rozvíjí po svém.

Česká premiéra 25.8. 2016



1 komentářů:

  1. Uff.. a určitě tam budou zlí agenti FBI, kteří se pokusí lapit draka. Takže E.T. bude chrlit oheň.. No.. Tyhle filmy nemám rád, pro dospělého je to trapně infantilní a malé děti, který to vychutnaj zase nemusí koukat na rozmlácený policejní auta.. To radši budu mláďatům pouštět znovu Bezzubku a Škyťáka. A vůbec, já bych tyhlety internety zakázal :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.