středa 13. ledna 2016

Avengers: Infinity War - 67 hrdinů a epická řežba, kterou nerozchodí všichni!

Když loni končili Avengers: Age of Ultron pohledem na budoucí zárodek nových Avengers, nebyla to náhoda. A teď to potvrdili bratři Russoovi. V Infinity War nám slibují rekordní množství postav a nečekané zvraty týkající se některých hlavních hrdinů.
Měli jste pocit, že nějakých deset postav v Avengers: Age of Ultron je moc? Tak se připravte na to, že v Inifinity War jich bude ještě mnohem víc. Bratři Joe a Anthony Russo, kteří už se na film chystají, spočítali, že ve hře mají na nástěnce 67 postav, což je popravdě řečeno šílené.

Samozřejmě, nejde o hlavní postavy. Kromě současných hlavních hrdinů, kteří mají své filmy a své sidekicky, k tomu jistě počítají i další důležité postavy včetně protivníků a také postavy z televizního universa na Netflixu, kde se postupně formují Defenders.

Je ale dokonce možné, že Thanos přivede zpátky některé ze svých již mrtvých poskoků. A že naopak ne všichni hrdinové, kteří momentálně tvoří jádro MCU (potažmo Avengers) budou mít tolik prostoru, protože Russoovi slibují, že se zaměří na postavy, které zatím tolik prostoru neměly a nemají třeba ani vlastní film. To se týká možná Hawkeye, Falcona, Nicka Furyho, Scarlet Witch,  ale zřejmě hlavně Black Widow, kterou oba bratři už několikrát veřejně pasovali na svoji nejoblíbenější postavu.

,,Nic netrvá věčně," říkají k tomu. Někteří Avengers ve fázi 4 nabudou na důležitosti, zatímco jiní možná zmizí. Uvidíme, jak to dopadne, jedno je jisté. S každou z postav je třeba zacházet s velkým respektem. Chtěli bychom příběh ukázat i pohledem některých upozaďovaných hrdinů a na to se teď soustředíme, hledáme, kdo by to mohl být a myslím, že uvidíte, jak se někteří z vedlejších Avengers stanou velmi důležitými."

A bude to opravdu epické. ,,Záměrem je dát uplynulým deseti letům vyprávění příběhů pořádné vyvrcholení. A máme pocit, že nejlepší způsob, jak tomu dát potřebný rozměr, jaký si tahle závěrečná kapitola tří fází zaslouží, je natočit to jako první film v historii kompletně na IMAX kamery."

A teď počítejte s námi, kdo pro Infinity War alespoň čistě teoreticky připadá v úvahu, abychom se dobrali čísla 67 (v tuto chvíli bez ohledu na to, že někdo nerozchodí události v Captain America: Civil War, že Marvel zatím nemá práva na F4, že nevíme, co přesně plánuje s Inhumans, že přihodit sem i záporáky ze seriálů nebo oživit již mrtvé by bylo zvláštní - ale Thanos by to dokázal - a že někdo se může objevit jen ve snu nebo nemusí jít o superhrdinu, ale postavu spřízněnou a jemu blízkou atd. atd.).

1. Iron Man
2. War Machine
3. Thor
4. Lady Sif
5. Hulk
6. Captain America
7. Falcon
8. Winter Soldier
9. Black Widow
10. Hawkeye
11. Spider-man
12. Vision
13. Scarlet Witch
14. Black Panther
15. Doctor Strange
16. Ant-man
17. Wasp
18. Captain Marvel
19. Luke Cage
20. Jessica Jones
21. Daredevil
22. Punisher
23. Iron Fist
24. Thanos
25. Loki
30. Strážci galaxie 5x
34. Fantastická čtyřka 4x (pokud to dopadne jako se Spider-manem)
35. plukovník Thadeus Ross
36. Collector
37. Agent Coulson
38. Maria Hill
39. Elektra
40. postava, kterou hraje v Civil War Martin Freeman
41. Sharon Carter/Agent 13
42. Peggy Carter (může se objevit jen ve snu)
43. Kingpin
44. Odin
45. Hank Pym
46. Bulseye
47. Kilgrave
48. Ulysses Klaw
49. Luis (z Ant-mana)
50. Foggy Nelson
51. Baron Zemo
52. Silver Surfer
53. Adam Warlock
54. Galactus
55. Kronos
56. Eternity
57. Nebula
58. otec Petera Quilla
59, Yondu
60. Mantis
61. - 67 některé další postavy mocných vesmírných bytostí z Infinity Gauntlet, příbuzní, lásky a přátelé superhrdinů, celkově jich je jistě víc než 7

Jo, dá se na to číslo dostat i pokud některé postavy vyškrtáme a jiné doplníme. Koho byste rádi viděli vy?

9 komentářů:

  1. Pokud F4, tak doufám že kompletně přeobsazení z minulého filmu.. Brrr. doufám že posbírají nějaký ty maliny :)

    Btw. Captain Marvel bude, že je tak v té skupince s ostatními Defenders?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Captain Marvel bude mít vlastní film.

      Vymazat
    2. Už jsem ji dal od těch Defenders pryč, při tvoření toho seznamu jsem to skládal jak mě to napadlo, pak jsem se tomu trošku snažil dát řád a řadit to tak, aby v prvních 30-40 byla ta nejpravděpodobnější jména a po logických skupinkách, ale tohle mi uniklo (stejně jako pár dalších, Loki by asi taky měl být jinde např...ale není to IMHO tak podstatné)

      Vymazat
  2. Překlep - Maria Hill.

    OdpovědětVymazat
  3. No je to hromada postav a já už vidím jak budu naštvaný z každý další smrti hrdiny.

    OdpovědětVymazat
  4. Vždyť Coulson umřel v Avengers 1?Ne?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to sice jo, ale do té doby vznikl seriál Agents of Shield, kde hraje hlavní postavu a je zde vše vysvětleno, jak to že žije...viz Edna.cz/agents of shield... ps. opravdu dobrej seriál to je

      Vymazat
  5. Mal by sa tam objavit aj Deadpool a Wolverine ... Aspon tak uvazuje MCU a aj F4 patri do FOXU ako aj Deadpool a Wolverine .... Uz vela krat som cital clanok o tom ze tam ma bit Deadpool, Wolverine a F4 ... Ale tak prepustit Wolverina .. Bolo by lepsie prepustit vsetkych X-menov + Gambita.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.