pondělí 7. prosince 2015

Tygr a drak: Meč osudu - trailer k pokračování slavného filmu je tady

Tygr a drak: Meč osudu budu mít premiéru v IMAX kinech a na Netflixu 26. února, což je netypická strategie a bude zajímavé sledovat, jak si film povede. Na trailer se můžete podívat hned.

Tygr a drak byl jedním z velkých filmů roku 2000. Nakonec si odnesl 4 Oscary a dalších 6 nominací a tak není divu, že jsme se dočkali pokračování Watch the Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny. To tentokrát režíroval sám velký choreograf bojových scén Yuen Wo-Ping (Matrix, Kill Bill), který má už dávno i zkušenosti s režií  (Iron Monkey, Tai Chi Master) a zahrají si vněm  Michelle Yeoh jako Yu Shu-Lien a Donnie Yen jako Silent Wolf.

Zajímavá jsou i další jména v pozadí - producenty filmu jsou mimo jiné Harvey Weinstein a Peter Berg a v dalších rolích nás čekají Harry Shum Jr (“Glee,” Revenge of the Green Dragons), Jason Scott Lee (Seventh Son, “Hawaii Five-O”), Roger Yuan (Bulletproof Monk), Eugenia Yuan (Revenge of the Green Dragons) a nováček Natasha Liu Bordizzo.

Soudě podle traileru, připravte se na hodně CGI (nejen pozadí, ale minimálně v jednom souboji na střeše i obě postavy) a hodně drátů, ale taky na typický Yuenův styl. Nevím jestli by nebylo lepší si místo tohoto filmu raději znovu pustit Iron Monkey, ale vzhledem k tomu, že Michelle Yeoh, Donnie Yen a Jason Scott Lee (tady už dost obtloustlý) patří k mým oblíbeným asijským hercům, nejspíš Tygr a drak: Meč osudu šanci dám.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.