neděle 20. prosince 2015

Trailer: Orel Eddie - Billy Elliot potkává Kokosy na sněhu v zaručené hitovce o jednom splněném snu

Všichni mu říkali, že na sport nemá. Ale on měl odjakživa jediný sen. Být olympijským sportovcem. A zatím snem si šel, až se mu to podařilo. To všechno navíc podle skutečných událostí, protože Orel Eddie existoval.


Skutečný příběh Michaela Eddiho Edwardse (více tady), který neměl absolutně žádné předpoklady pro sport kterým jsou skoky na lyžích (a vlastně pro vůbec žádný sport), patří k těm, které si k divákům vždycky najdou cestu. Jsou důkazem toho, že člověk má jít za svými sny, i kdyby se mu celý svět okolo smál. Jsou lidské, milé, vtipné, dojemné - je v nich zkrátka všechno, co má filmový hit nespoléhající se na počítačové efekty mít.

A Orel Eddie to má, to je z traileru jasné jako facka. Taron ,,Kingsman" Egerton v hlavní roli je skvělý a zábavný, místo počítačových efektů je tu Hugh Jackman a k tomu hromada bláznivých i dojemných scén. ,,Je to jako mix Billyho Elliota a Kokosů na sněhu," řekl k tomu sám Jackman.



Ve skutečnosti to až tak úplná sranda nebyla. Nejen, že se Eddie během své kariéry několikrát málem zabil, ale navíc skončil úplně poslední a byla kvůli němu upravena pravidla tak, aby se olympijský výbor podobnými lidmi už nemusel zaobírat:-D

"Nebyl jsem ve všech závodech poslední. Za svoji kariéru jsem porazil Španěla, Bulhara i Maďara," říkal k tomu on sám.

Film je ovšem událostmi jen inspirován a tak to možná na plátně bude všechno trochu jinak. Nevadí, protože i tak to vypadá na vydařenou záležitost a nebál bych se být ani prorokem. Perfektní svižný trailer... a dejte na mě, bude to hit.


2 komentářů:

  1. tak na tohle se těším

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aviděl jsi aspoň ten film "Billy Elliot", protože já jo a věřím, že to pro normálního diváka bude skutečně stejná hovadina.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.