pondělí 21. prosince 2015

Krotitelé duchů 3: Krotitelky na plakátech

Bill Murray se nedokázal jasně vyjádřit, Harold Ramis umřel a Dan Aykroyd to sám nevytrhne takže se toho chopily holky. A třímají to v rukách pevně. Podívejte se na plakáty!

Nového toho v současném Hollywoodu nevzniká moc a mám pocit, že už vlastně nepíšu o ničem jiném, než rebootech toho, co fungovalo v 80. letech. Na druhou stranu, co chcete dělat, když v 80. letech prostě fantazie hollywoodských špičkových režisérů a tvůrců šlapala tak jako nikdy?

Hvězdy našeho mládí: Krotitelé duchů - Co dělají a jak vypadají herci ze zábavné komedie, která měla přemiéru před 30 lety

TOP 5: Nejlepší filmy Harolda Ramise

A tak tu máme i Krotitele duchů 3. Pořád čekám, kdy to distributor přejmenuje na Krotitelky duchů, ale dost možná se nedočkám, protože strategii studia je jasná - co nejvíc stavět na známé značce a změny ani moc neakcentovat. I proto jsou na plakátech dominantní technické pomůcky krotitelů a nikoliv jejich představitelky Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones a Kate McKinnon.






Kromě nich se ve filmu objeví i Chris Hemsworth jako jejich asistent/sekretářka, Andy Garcia jako starosta New Yorku a Neil Casey jako hlavní záporák. Objevit by se měli i Dan Aykroyd a Ernie Hudson, ale nikoli v rolích postav, které hráli v původních Krotitelích. A nakonec vyměkl i sám Bill Murray, takže se ho dočkáme taky - nejspíš v nějakém cameu.

Krotitelé duchů 3: Proč Bill Murray nakonec souhlasil, že se ve filmu objeví?

Krotitelé duchů: V přípravách jsou čtyři filmy a ve dvou si zřejmě zahrají Channing Tatum a Chris Pratt

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.