pondělí 31. srpna 2015

Krotitelé duchů 3: Proč Bill Murray nakonec souhlasil, že se ve filmu objeví?

Excentrický herec prozradil, co vedlo k tomu, že ho uvidíme v rebootu Krotitelů duchů.

Ve dalším přírůstku do série Krotitelé duchů, který bude mít tentokrát v čele čtveřici žen, uvidíme v roli taxikáře Dana Aykroyda a bylo oznámeno, že se vrátí i Bill Murray (ocenili bychom ale i cameo Ernieho Hudsona). 

O jeho roli se moc neví, jen to, že by si měl zahrát více méně opak své postavy z původních filmů. Teď se herec rozpovídal o své postavě pro Vulture a prozradil, proč vůbec na nabídku kývl:

"Přemýšlel jsem o tom velmi dlouho. Myslím tím spoustu měsíců. Ne, vlastně ne. Přemýšlel jsem o tom roky, opravdu... a sžíralo mě to a opravdu tyto dívky respektuji. A pak jsem začal mít dojem, že když nenatočím tenhle film, možná někdo napíše špatnou recenzi nebo něco podobného, protože si bude myslet, že to z mé strany to bylo něco jako nesouhlas."

Není žádným tajemstvím, že se Murray do dalších Krotitelů duchů příliš nehnal. Původně si dal podmínku, že si ve filmu zahraje, pokud bude mít Ernie Hudson větší roli (což je sympatické), poté, ale změnil názor a ve třetích Krotitelích duchů se objevit neměl. Ale opět se rozmyslel, když se začal připravovat reboot. Jednoduše ho okouzlil režisér Paul Feige i představitelky hlavních rolí:

"Víte, byli nesmírně milí, když se mě ptali a já si užil, být s nimi. Mají opravdu veselou skupinu a dočkají se s tímto projektem velkého úspěchu. Nechci je zastínit nebo něco podobného, mám z toho opravdu dobrý pocit. Mám tyhle holky rád. Opravdu rád. Není snadné jim říct ne. A Paul je skutečně milý týpek."

Nakonec to tedy dobře dopadlo a fandové Billa se na něj mohou těšit už příští rok, konkrétně 28. července. 


1 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.