úterý 24. listopadu 2015

Trailer č. 2: Big Short - Brad Pitt a jeho parta proti zlým bankám

Big Short je jeden z nejambicióznějších filmů letošního roku. Má tak hvězdné obsazení, že takové už asi nikdo znovu dohromady nedá: Brad Pitt, Christian Bale, Ryan Gossling, Steve Carrell jsou zatraceně silná čtyřka a námět o čtyřech outsiderech, kteří na rozdíl od mnoha ostatních viděli, že se chystá ekonomická krize a podle toho začali investovat, je navíc podle skutečné události.

Související: Big Short - trailer č. 1
Trailer tohle všechno staví na odiv a přidává hromadu citovaných pochvalných recenzí. Pravdou je, že na Rottenech má film 91% pozitivních recenzí, ale mezi čtením mezi řádky zjistíte, že mnozí se pravděpodobně nechali unést hvězdným obsazením a námětem, který je Američanům nejspíš mnohem bližší než nám. Z těch méně pochvalných recenzí je totiž jasné, že film je hodně umluvený a běžný divák se v něm má tendenci doslova ztratit. Tím nechci říct, že jde o špatný film, ale rozhodně nehodlám tomuhle vydařenému traileru všechno to nadšení sežrat a jít do kina s přehnanými očekáváními.





1 komentářů:

  1. Díky Bohu za "umluvený" film. Je jich čím dál míň. Typický divák Novy bude zřejmě otráven, já naopak potěšena. Těším se.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.