pondělí 23. listopadu 2015

The Walking Dead S06E07: Glennův osud odhalen, jak to tedy je?

Epizoda 607 z The Walking Dead nám přinesla odpověď, takže... která z teorií se potvrdila a především, co na to říkáte. Pozor, zásadní spoiler!

Když Glenn v epizodě 603 společně s Nicholasem padl do davu chodců a my jsme následně sledovali detail jeho tváře, který překrývala střeva vytrhovaná z těla, nevypadalo to s Glennem moc růžově a rozhodně to byl jeden z těch nejvíc šokujících závěrů epizody v dosavadní šestileté historii seriálu.  Z Glenna se okamžitě stal Jon Snow číslo 2 a internet zaplavily teorie o tom, jak to bylo. Fanoušci dokonce reálně zkoušeli, zda by se Glenn ze situace mohl dostat a pod kontejner na odpadky zalézt. Podle průzkumu v anketě The Hollywood Reporter 85% lidí věřilo, že Glenn je naživu. A měli pravdu.

Po nedělní epizodě 607 už víme, že Glenn je naživu právě díky tomu, že se pod kontejner schoval a později se potkal s Enid.

Co bude s Glennem dál je nicméně stále otázka. Podle dostupných informací Steve Yeun podepsal smlouvu na další díly, smlouvu ale také podepsal nedávno Jeffrey Dean Morgan a zahraje si Negana, který v komiksu Glenna popraví baseballovou pálkou. Zatím se má za to, že  Negan bude představen v závěru letošní série a zdá se, že je na tom něco pravdy, protože tvůrci začínají do seriálu pašovat první indicie (tak jako v epi 606, kde Daryl potkal skupinku lidí, kteří zřejmě z Neganovy komunity pocházejí). V blízkosti Glenna se navíc čas od času objevuje symbolicky baseballová pálka, například při popravě v Terminus city. Je tak docela možné, že s Glennem už se dočkáme jen maximálně jedné řady. Škoda, na druhou stranu The Walking Dead už delší dobu nějakou zásadní smrt potřebuje jako sůl.

Jak jste zatím spokojení s šestou sérií The Walking Dead?

1 komentářů:

  1. Podla mna sa 6 seria skonci tak ,ze Negan zabije Glena.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.